Thursday, April 29, 2010

thinking of you .. ~

assalamualaikum ..

JUMAAT - cam biase ,, semalam aku balik dari ostel .. puhh .. penat kot .. hem ..

actly ,, aku mmg da nk update blog ni smlm .. tp tatau nk tules pe .. so ,, aku bace laa my bro n sis pnye blog .. dowg sume cite sal ilang focus .. [ sejak abah pegi ] .. ~aku pn same jgk .. bukan aku je yang alami bnde nih rupenye .. adik-bradik yang len pun same .. huh ..

aku dapat rase ,, diri aku cam len sket .. myb owg len xprasan .. tp skrg ni aku rse cam bengong jeh .. lam class, meja prep .. aku ngantok gyle .. tp bile kt dlm dorm aku xngantok plak .. [ kecuali malam laa ] .. n skrg aku rse otak cam blank g2 .. aku still rse sedih sal abah .. aku dengki ngan kawan2 yang msih punye ayah .. aku cube wat hepy n xpike sal abah sangat daa ,, aku cube gurau ngan kwn2 n gelak kuat2 .. tp aku rase cam aku tipu diri sndiri je .. n bile aku teringat kat abah ,, aku jarang nak nanges ,, tp bile aku crite kt kwn2 aku sal abah ,, sure aku nanges ..

n elok pulak skrg ni aku tengah bljr PAI pasal mandi jenazah laa , mengafan jenazah laa , solat jenazah , kebumi jenazah , padang mahsyar , al-mizan , syurga , neraka , n laen2 sal bnde macam ni yang buat aku pike sal abah .. hish .. dugaan betol .. dlm class aku nanges dalam hati jela .. sedih kowt .. ~~ T____T

emmm .. stop2 .. idop kene saba .. kacik kate xelok nanges kuat2 sangat .. 6t abah sakit .. emm ..

kt bawah ni ade laa bberape gmba mentega's tengah pose mase hari rabu yang lalu .. agak nakal sediket kerana xpegi kO .. ( even kO ade or x pn kitowg xtau ) heheee .. ~ ;pp


******

[ hehehe .. gune ayat mcg ]


[ aku n atilea a.k.a tooya ; men kejar2 ]
p/s ; wat gaye jeh .. ;pp

[ smile ! ~ =DDD ]





******


camnilaaa kitowg .. suke sgt snap gmba .. huhuhu .. at least aku bole hepy sket n lupekan kesah2 sedih mase duk ngan kawan2 .. aku sgt hepy ngan dowg .. sayang mentega's .. <33>



p/s ; ALLAH dh jadikan sume bende lam dunia ni pasang2 .. ade best ,, ade x .. ade hepy ,, ade sedih .. kita sbg hambaNya kene redha dengan setiap yang berlaku .. life must go on .. ~ ;))

salam .. ~

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^