Thursday, May 27, 2010

happy birthday ..


assalamualaikum ..

last wednesday ; May 26 , 2010 ; actly bday abah yang ke 61 .. sgt2 terKILAN sbb da ta dapat nk wish kat abah .. adik sayang abah ..

slalunye mlm bday abah tu aku akan mcg kt abah wish bday .. wlupon mse djh6 aku duk umah je jugak .. ttp akan mcg .. huhu .. ( malu nk wish dpan2 abah ) .. tp taon ni kalo aku mcg kat number abah nnti owg kate aku gyle plak .. so ,, aku mcg kt siblings aku ;

HAPPY BIRTHDAY ABAH .. ~ ;((

haha .. tp xde sowg pon yg rep except kakak .. ( samada xtaw nk rep mnde xpon xdok kdit .. huhu ) kakak kate ;

huhu .. da taleh nk wish laa dik ..

aku ; hemm ,, tuu laa .. sedih laa gini ..

kakak ; huhu .. aku dok nangis ni dik .. saba laa ,, sedekah alfatihah bnyk2 ke abah .. ~

aku ; emmm .. oke2 .. doh2 laa nanges ..

then lpas tu aku rse cam nak nanges jgk jee .. aku bce alfatihah banyk2 kali .. sdekah kat abah .. aku rse cm abah ade je dkat aku .. pastu leh pulak aku tido ngan lenanye brmimpikan abah .. huhu .. ~~ rindu abah .. adik sayang abah ..


*****

*heee .. oleh sbub aku xde gmba ber2 ngan abah .. tepakse laa edit .. ;((
SAYANG ABAH !! ~

*****

okeh .. smlm aku strt exam mid-year .. tp smlm exm pjk + psk jeh dulu .. strt warming2 up dlu .. huhu .. taleh nk strt exm ngan subjc critical trus .. nnty tebalik otak aku .. ngeee.. ~~~ ahad ni strt exam subjc pnting .. xm geog ary ahad !! arhhh ... study dop agy .. lol .. ;pp (malas)

okeh laa .. skung kne edit balik keje 'kurus' sjrh .. cikgu bnyk kompelin .. durh ~~ ;((


p/s ; tlg doa2 kan laa result aku up n up n up .. sume ni utk abah .. i LOVE u abah !! T___T

2 comment (s):

efa fairuz said...

aku nangeh bengkak2 mate gak la lepas mu bg msj tu dik.. takleh tahan.. sbb dah takleh msj wish ke abah dah.. slalu kalau wish abah akan reply, "ok, tengkiu!" tak pun "timekasehh" huhu..sedih gile

atia™ said...

huhu ..
mmg laa ..
slalu mcg ke abah wish bday ..
dh nk wak gane ..
time je laa ..
;((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^