Friday, May 14, 2010

hepi mama's day .. ~~

assalamualaikum ..

yosh ! SABTU - agak lewat untuk meng-update blog pada mggu ini .. huhu .. aku tau dh memang terlalu lewat sgt2 dah nih utk buat post hari ibu nii .. huhuhu .. tp an nak wat cmne dh aku ni budak ostel .. hushhh ,, ~~ ;((

actlly ,, tader bende pn aku nk cite .. huhu .. jz nk meraikan sket laa hepi mama's day ni .. n seperti biase ,, thun ni aku tader bg adiah or card .. last year aku bg card .. hehehe .. ;pp taon nie aku wish je gune public .. adoyai .. ;((

******

ni gmba mama n abah mse raye aku drjh 6 kot .. x bpe nk ingat .. msti laa yang kiri tuu mama kn .. hushh .. rindu laa ; nk raye ngan abah .. T____T


haaa ,, ni aku + mama .. same x ?? baju je same .. ;pp

nie mase dok dlm kete nk pegi mane tahh .. sempat agy nk snap gmba mama .. huhuhu .. ;pp
I LOVE YOU MAMA !!


heee .. adik sayang mama ..

yosh !! actlly ,, 2mggu agy nk exm !! hushh .. bimbang tol .. scns skang ni makin pening doll .. kene study sndiri plak .. sempat ke ?? huhu ,, tlg doa ke adik ea mama .. owg kate doa seorang ibu terus diterima .. heheeee .. ~~ (tp kalo doa saje pon xgune kalo aku xstudy) ;pp

oke laa .. cam biase ; ptg ni balek ostel n akan bermulalah lagi kisah hidupku yang derita di sana kerna terpaksa berhadapan dengan para watak dalam cite the prisoner of zenda .. hushh ,, who cares huh ?? it's my life laa .. NOT yours laa dugong .. go away from us laa .. bosan tol .. aku nk exam ,, jgn kaco idop aku lagi .. hushh .. ~~ sayang mama ..

oke laa .. tata .. titi .. tutu .. ;pp

p/s ; hormati + dengar cakap + jangan derhaka + sayangi laah ibu anda becoz ibu laa yg paling banyak berjasa kpd kita .. huhu .. LOVE U MAMA .. ~~




0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^