Friday, June 18, 2010

2 days at kuantan ~

assalamualaikum .. ~

haha .spt yang dilihat + ditengok kat tajuk atas ni ..~ paham2 jela .. aku n family pegi mengholidaykan diri kat kuantan .. ehmm ,,stay kat Muara Beach Resort kat Pantai Balok .tmpat ni amatlah cun tuan2puan2 ~.sewanya xde laa mahal pon hanya 85rm saje utk 1 bilik . :))

*****

*mama + kacik + yapiy . nmpak tak board kt blkg tu ? itulah dye .. 

*hee ~ nie aku .. blkg tu laa resort nyee .. xnmpak sgt .. 
(aku mmg kontot eh ?)

*****

haaa . agak bnyk jugak laa tmpt yang disinggah . gamba je laa . malas nak cite . ~ 

*****


*pagi2 lagi singgah kat pantai batu buruk . (teringat kenangan lalu bersama abah . T_T )



*kat pantai balok . :))


*kat pantai batu hitam .singgah jap mse otw balik . lawaa  ~~
 (tp xnampak batu hitam sbb tenggelam ngan air pasang )



* tmpat ini sangat best !  *coolio ! :D

****

huhu .actly , family aku lame da xpegi makan angin . (sbb tu laa aku agak excited) . huhu . bile dpt holiday camni rase best plak . insyaallah next holiday makan angin lagi . *bia perut kembung . :p 

oke2 . esok da nk kene balik ostel . durh ~ malas2 .


*p/s : aku suke kuantan ! my "oldtown" . :)) 
**p/s : bole tak nk angkut sekolah aku letak kat uma ? :p


salam.

2 comment (s):

Haa Fakihah said...

naseb baek kau letak gambar aku yg tak nampak gemuk. ahhhaa.

atia™ said...

hoho .. mujo ade mat yapiy atah dukung .. :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^