Monday, June 7, 2010

FRUSTrated ~

assalamualaikum ..

actlly ade bnyk bnde nk cite .. tp bile sampai dpan lektop ni tbe2 ilang sume .. jd siket je laa jdinye bnde yang aku nk cakapkan disini ..


LAST THURSDAY ;
aku pegi skul dgn sedikit xlaratnye ( demam ** ) .. smgt jgk laa sbb hari tu hari balek .. plus , exam psv sajeh .. huhu .. ~

yg menyedihkan is ; pgi2 buta tuu dpt xm paper kh .. adoi ! markah yang mengecewakan ! then tepaksalah aku buat psv dlm mood ; frust gilee .. ~


*****


*smpat jugak aku mbik gmba (hasil psv aku) ; thnks to mimi rakan subahatku ;DD

*****

dlm pukul 10 lebih g2 pulak .. dpt mrkh geog .. lagiiiiiiiiii laa aku kecewa ! banyak sedih maaa ~~ ..da laaa ngan demam * aku ni .. rase sedih + tensen gile .. hush hush ~

balik ostel ble2 tunggu apih ( bro in law ) ambik ,, aku nanges jup .. aku tensen sangat .. aku rase besalah sangat3 kt diri sendiri n family aku especially ; abah .. aku rse besalah sbb aku xleh nk dapat markah yang baek mcm yang abah nak even aku dh study lebih drpd yang slalunye aku buat .. aku dh tak jd diri aku yang sebenar malam nk exam tu sbb aku cuba jd mcm budak laen yang rajin study ,, aku ikut study sampai lewat malam ; sampai otak blank .

aku sedar ,, aku tau ,, aku redha .. maybe xde rezeki lg kot utk aku .. mybe aku kne usaha + study lebih rajin ag .. tp cane2 pon ,, aku tetap rse sedih + terkilan + bersalah gile2 kat abah .. result aku down kali nih ..

sory bah .. insyaallah adik lebih rajin lg .. insyaallah adik dpt jd yang terbaek mcm yang abah slalu cakap kat adik .. adik cuba bah .. ~ *cry * T_T

balik tu ; *aku xnmpak muke aku dah ! hush hush ~ ;(


p/s ; budok skoloh buat cara budok skoloh ! ( ayat abah )
* i miss my old self . ~ semoga cepat sembuh yaa .. amin ~ *

2 comment (s):

aliahhasanah said...

aiyakkk!!!
i saw PEACH COBBLER!!

atia™ said...

haha ..
sudah tentu sayang ..
sudah tentu ..
faveret 'ALONG' tuh !
;DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^