Friday, July 16, 2010

aiyaaakk ! ~

assalamualaikum ~

adess . malu betol . bukan malu kat sape2 . malu kat diri sendiri n Allah s.w.t . 

actly , td mase aku smyg isya' ,berlakulah something yang agak memalukan . oyeah ! ~

hmm2 . aku smyg maghrib agak lewat *kerana sgt laghoooo* . slesai smyg mgrb n doa2 pe sume . duk rilek2 jup smbil texting2 ngan aida n tggu azan isya' . bila dgr bunyi azan aku pon bitau laa aida .


*xpola weh . aku nok maye iso . tata . :)*


lepas tekan je butang *send* . aku pn memulakan tugasku sbg seorang hamba ; mengadap Ilahi . ececehhh . 

** 
first rakaat : try nak smyg dgn khusyuk n mmbuang jauh2 godaan setan yang mmbuat aku pikir sal karangan bm . durh ~ 

second rakaat : terasa seperti kain smyg yan kupakai agak longgar . ahh sudahh ! ~

third rakaat : terasa semakin longgar . mencuba untuk cool kan diri . kekhusyukkan tinggal 29.6% . ahh tidakkk ~~ 

fourth rakaat : longgar lagiii ~ dan yeaaa ! kain i jatuh kebawah ! damn ! kekhusyukkan tggl 0.1% ! ~ n i rukuk smbil mengangkat kembali kain i yang da jatuh . isk ! teruk betol ! 

mmg laa tak jadi masalah kain tecabut sbb i bukannya xpakai slua . tp yang menjadi masalahnye ialah slua yang i pakai tu adalah shorpants . mana mungkin solat i sah !! ~ uhh . malu2 . astaghfirullahalazim .. 

*tepaksa i solat kembali . mengikat kain dengan kemas sekemas2 nyaaa ~~ 

uhhhh2 . udah2 . tataa . 

p/s : lenkali ikat kain elok2 ~ 
moral values : jgn pkai shorts ! 
                   : jgn pike bnde lain mse smyg ! ~ 

salam .

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^