Thursday, July 1, 2010

happy ABAH's day .. ~

assalamualaikum ..

oke .. hari bapa dah lama berlalu .. (tp aku lmbat bt post ni sbb bru balek)


*xtau nak tules pe .

~
abah .. dulu kalau adik ckp ,,

*bah , hepi father's day . buleh kurangkan ngepek dah tu .. hihi .. (sengeh2)  *
(boleh kurangkan berleter dh tu)

abah akan ckp ,
*hehe .. terima kasih ..* ~ sengeh2 n dtg pelok aku .. :D

huhuuu .. best nye mase tuu ,, tp tahun ni n tahun2  slepas ni da takleh dah nak mcm tu . aku redha . semoga abah tenang kat sana .. adik sayang n rindu abah sangat2 .

*****


*abah dok ajar paih ngaji .. hoho .. abah sangat rapat ngan cucu dia yang sulung ni .. suke tengok bile abah bwak paih naek moto g jalan2 .. sesuai sgt atok ngan cucu .. huhu .. :D

*****

walaumacamanepon

~

~

~

~

aku tetap nak wish jugak !
*bah ,, hepi father's day .. iloveu ! *
AL-FATIHAH

.....

dulu abah slalu nasihat kat aku .. bg semangat g2 bile aku malas sket nak bce buku .. kalo aku ckp nk beli barang skola ,, abah akan usaha bawak aku g psi walaupon bz or demam or kdg2 tak cukup duit .. hmm ,, rse besalah gak tp nak wat cmne .. ~ sayang abah ..

tp kdg2 abah slalu gak ngepek kat aku . bile aku ade wat bnde salah or yang abah tak suke .. hmm ~~
sekarang bile abah dh xngepek ,, rndu pulak nk dengar .. ~

p/s : sayangi lah bapak korang n berbakti laa banyak2 kat abah korang selagi dia masih ada .. jgn jd cm aku .. nyesal tak sudah .. (aku rse aku belum jd anak yang cukup baik untuk abah)
*i cry again  . T__T

salam .

2 comment (s):

efa fairuz said...

uu..sedih tgk gamba abah aja paih ngaji tu....

T______T

takpela.. alfatihah utk abah..

atia™ said...

yea2 .. T____T

alfatihah .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^