Thursday, July 29, 2010

T to the R to the I to the A to the L ! ~ guess what ? :p

assalamualaikum .. ~

oyeh ! oyeh ! today is thursday and my beloved trial exam is on this sunday . and hellyeah , im so worry for that scns subject ! LOL . i need to struggle : but now im tryna calm down and relax after 'a little bit struggling' at hostel . lalalaa ! ~ ( apela english broken . hehehh . :p )

okeh . hmmmm ~~ pagi tadi td kat s.cool ade ceramah kerohanian sikit by Dr Hafizah bt Mustaqim ( kalau xsilap aku la ) . ceramah tu agak best n a bit menginsafkan aku . yang aku paling lemah bila smpai bab yang tunjuk pasal death n sewaktu dengannya . ~ 

selalu je camtu . almost every ceramah yang jenis2 macam tu akan tunjuk video lagu Andaiku Tahu by Ungu . and tadi aku menahan air mata dari menitis di tubir mata . adess . sedih sangat3 . aku teringat kat abah . abah selalu jugak nyanyi a few lines lagu tu before tggalkan aku n fam . siap download lg lagu tu kat pc . n aku n fam xpenah lak terpikir tu salah satu tanda .. ~ T__T 

n after recess mmg tak blaja lgsung cz susun dewan untuk exam nnti and blablablaa .. ~ sedang kalut mengalut nak turun pegi dewan tu sempat lak kaki aku terple'ot mse turun tgga dan yaa ! i jatuh ! HAHA ! (naseb baek kt tgga 2nd last dah) huhu . saket gak laa . tp xde laa plak rase sakit sgt3 or rse sedap cam oren . then lpas tu da oke dah . huhh . skrg baru rsa saket balik . T__T

jup lagi nk pegi study . mesti wat leklok this exam n i msti kne dapat result yang cun punya . i dont wanna regret on my own self again n again . i jz want the best result and my fams will proud of me . all i need is support from everyone . hope i'll tough enough : as abah is not here to support me right now . T__T

okela . wish me LUCK ! ~ :))

abah .. kalaulah abah ade .. ~ 
*imy abah* T___T

p/s : pray for my success ! with Allah's will . :)

salam . 
 <3 cik mekar.

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^