Friday, August 13, 2010

mat yapiy geramnye aku . huuuu ~

assalamualaikum ..

oyeah ! oyeah ! nk dpt anak sdare mmg excited skali . tp bila dah dpat , hah mbik kao ! layan laa dia puas2 ! huhu .

eih , baru prasan laa . aku xpenah wat entry spesel utk anak2 buah aku . okie2 . aku da ade tiga ANAK anak buah . tengok ni tengok ni ! ~~


*****


* haaaa ! yang ni yang first . anak kakak aku yang sulung . nme dia Wan Ahmad Faiz bin Wan Muhammad Fairuz . haaa panjang tak panjang tak ? budak comel spt mak sdarenye yang bongsu ini digelar + dipanggil dengan nme paih or abamm (abang) . :))



* next , ni yang second . anak kacik aku . Ahmad Hafiy Muayyad b Ahmad Hafizuddin . budak ini sgt lah comei juga spt budiknya (aku la) . huhu . :pp
digelar Mat Yapiyy . :)


* okie . ini yang third .adik kpd paih td . yang ni sowang saja pompuan . :) sejenis laa ngan aku . :D
Wan Nur Fatin Syahira Wan Muhammad Fairuz . mbik kao lagi pnjang nmenye . huhu . budak ini lagi laa cute  n kadang2 adik iraa ni malu2 sket . digelar Igaa kerana abangnya yang masih pelat tersilap sebut Ira sbg Igaa .  huhu . 

****


tapi .. 

bukan ni sume yang aku nk cite . 

sume nye bermula bila aku xingat nk tutup pintu bilik mse nk smyg td . durh ~ 

da boley agak da kan ? 

sedang aku smyg maghrib da msuk rkaat ke 2 , tbe2 mat yapiy masuk bilik .alapak ! cane nie . dia tengok aku ngah smyg n dia pon sebut 'bakk..bakk' (allahuakbar) .  n mcm biase , kekhusyukkan aku disappear mcm tu je laa kan . huuuu . tahan2 dulu . jangan benti dulu .. 

sedang aku dah tahiyat akhir . tbe2 aku sedari mat yapiy berdiri betoi2 tepi aku . xdpt ditahan lg n aku pn gelak laa sorang2 n pelok mat yapiy tuh . mat yapiy tercengang2 nengok aku gelakkan dia . huhu . boleh pulak dia hulur tangan nak salam ngan aku . cisss2 comelnya kau budak ! :p

xleh tahan tol laaa . tepakse laa smyg skali lg . mat yapiy bukan nak mnde pon . dia jz nak ikut smyg je . aku pn bentang kan laa sejadah satu lg kt sbelah aku n bia kan laa dia nk smyg kat situ . huhu . penat2 .. ~ 

huk2 . rindu betoi kat anak2 buah aku mse kat hostel . especially abang (paih) n iga sbb lme da xjmpe . uhhh . T__T

***** 



* haishh . comelss betoi . paih dengan sengihan menawan . yapiyy tuh dok stress ke hape tah . igaa plok wak kerut2 comei gittew . huhu . :DDD


budak2 nie besar nnti agak2 comel cmni gak ke ? huhu . :pp

p/s : bila nk tambah lagi sorang wei ? huhu .. :pp 

salam . 
 -cikmekar-

4 comment (s):

Haa Fakihah said...

hehe. pic las tu mat yapi gatal aku ase. ms ni kn dia demam campak. huhu.

atia™ said...

HAHA ! patot pon napok stress gitu . :DD

*jangkit ngan adik la kan ? :p

efa fairuz said...

bongok la.. bile nak tambah lagi satu? tunggu la budin nikoh! :p

atia™ said...

haha . yeeee2 . :p

kakak xse tmbah dah ? :pp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^