Friday, August 20, 2010

mata bengkak .

assalamualaikum ..

durh . ~ bukan tak nak ape ni ? huhu . nothing la . actly , bukannye aku tak nak update blog nih , tp xde bnde nk tulis . haha . :p

okay then , smlm aku n kacik layan tgok vid dlm lektop bidin . salah satunye vid dance group DIVERSITY mse dowg dlm Britain's Got Talent . durh ~ best gylaa doww . :)

eh lupa pulak kat title ni . haha . nah , mata bengkak for you . T_T

*****

*bukan gmbar sebenar . :p

*****
npe mata bengkak ? durh ~ haha . bukan saket mata ke hape . semalam , tetiba je jadik emo gitu . mula2 sedih sbb dia n xtau kenapa rse nk nangis . tbe2 teringat pulak kat abah n pike nnti raye n then datang sume masalah bertimpa2 atas kepala aku smlm pasal exam , hostel n macam2 bnde lagi tah . durh . pe nk buat . last2 tetido gitu jeh . sedar2 mama kejotkan bangun sahur . ngeeeeee ~ :p

okeh darls . itu saja . bye peeps . :) 

p/s : lenkali jgn pike bnde yang xperlu ! T_T

salam . 
 clouds :) 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^