Thursday, August 12, 2010

RAMADHAN.tanpa.ABAH

assalamualaikum .. ~

ohlalaaa .. ~~ hari ni dah 2nd ramadhan . hmm . cepat dow mse belalu ..

n taun ni mmg .. aku rse taknak raye jeh . huhu . kawan2 kat ostel sume tak sabar nk raye : bju raye da lame da siap berpasang2 sorang n menyanyi2 lgu2 raye lgi tiap2 malam . hoho . yg bestnye aku pn turut menyanyi2 ~~ lalalaa .. nmpak je hepi tp dalam hati ni dah banjirrro dgn airmata duka . ciss2 .. ~

sorry guys . aku jz xnak kaco kegembiraan kowg nk nyambut rye ni . n that's why aku pn tumpang hepi laa mcm kowg . ckp2 pasal raye maye ni tp sbnrnye aku rse takut sangat nk hadapi 1 Syawal tahun ni . durh . da tebayang2 dah yang aku 1fam akan nanges mse raye tuh . haha ! xbaek kot menangisi mcm tu . tp nk watcane lgi . mmg tu pon yang akan belaku . aku sure sgt . sobsss .. T_T

n nme lagi bulan pose kan . msti laa ade smyg terawih . LOL . on the first day of terawih tu , mmg aku sebak doe . tringat kat abah . rndu sgt kat abah . sbb slalu nye smyg terawih or smyg kt umah berimamkan abah kadang2 . tambah2 plak sore ustaz yang jdik imam ari tu nk same dh ngan abah . durh ~ guess what ? aku smyg sambil menitis2kan air mata . huhu .* takpe ke ? makruh ke weh ? 

emm . the PMR trial bru je lepas . n im NOT in mood nk study lagi . rehat2 jup . huhu . lalalalaaa ~~ result kali ni much much better than midyear punyaa .. ~ haha ! hepi sgt . :) *bru laa aku brani nk bitau mama n fam aku . ngeee ~~ :D

and hari ni aku gune shampoo laen ! uhhhhhh .. T_T

p/s : selamat berpuasa : slalunye dgr suara abah takbir pagi raya . n tahun nie ..........

*im not truly in mood . 

salam .
 -cikmekar-

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^