Friday, September 3, 2010

best merdeka ever . :))

assalamualaikum .. :)

haha . the point aku wat tajuk entry mcm ni sbbnye ...

tahun ni sambut merdeka kat hostel .. :) actly mse last year pn smbut kat hostel je . tumpang2 tengok bunge api kat stadium or tmpat2 terdekat ngan hostel yang pasang bunge api . * luckily my scool kat tengah2 bandar . huhu .

but taun nie wat countdown kat hostel . gilabapakbest . memang tcher pon sportingmorting abess laa . ngeeee ~

petang before tu ade mjlis brbuke pose kat hostel . awal2 lagi kene turun kat dewan bestari sbb ade khatam alquran . smbil2 dgr owg ngaji tu aku n my dear posh bce mastika . heee . ape punye prangai . n aku tertarik gylaa bile bce cite pasal Taj Mahal tuhh . ohmygod ! mantopp gyla kasih syg Shah Jehan to bini dia . huhu . rela hati dia nak bina Taj Mahal yang lawaa tu demi bini dia . aku nk pegi sane !! ~


lari tajuk .. ~

v
v
v
v
v

lepas tu pegi bebukak pose n that day is hari bebukak pose yang most awful bg aku ! ~ HAHA . know wht ? aku n kawan2 tepakse p duduk meja laen2 cz ade owg took our place . durh ~ kuaja' ! xpe lagi . yang most teruk is aku n Aida terpisah jauh dr rakan2 yang laen n duk kat kawasan hitam ! ~ * the rest is history :)

then pegi smyg blaaa3 . then xde prep pon tp tcher xbg naek dorm sbb nak wat coutdown merdeka nnti . oyeah2 ! ~ hepi laa jugak tp kehepian tu lenyap bile dpt tau kene buat performance "nasyid" . HELLwhat ? malam merdeka mau nsyid ? xsesuai lgsg . tp kne laa wat jugak . belatih jup kat bilik solat last2 minutes before mjlis start . durh .

n malam tu lepas performances lagu2 patriotik dimainkan . sgt sukaa dengan suasana golapgulita n hanya lampu kelip2 dipasang . hohohoh .. aku n kwn2 nyanyi bagai nak gylaa . wat macam konsert sndiri punya pulak . teacher pon spoktingleting2 mlm tu . siap ikot naek stage lg nyanyi sama2 . haha . mase lagu Sudirman - Tanggal 31 tuh aku + gegel + aida siap wat nari2 lagi . terlompatlompat terknjakinja . hohoho . best sgt ! ~

then naek dorm pukol 12++ . dpt mcg dari abg quacker ! ~ awww . dia kat stadium . dekat jeh tu . ngeeee ~ <33

blaaa3 . tido almost kol 3 lepas mandi2 n pegi store wat mega project ngan aida . ngeeee ~ :pp

tata . :)

p/s : ruginyaaa xbawak camera . T__T

salam .
clouds :) 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^