Friday, September 3, 2010

gila makan !

assalamualaikum . :))

hahaha . gila makan + gila kenyang ! aku xakan melupakan perasaan ketika ituh  ~

last rabu a.k.a last day bukak pose kat hostel . aku + aida + posh order peeeza :) actly lame dah ngidam nak makan mcD . sejak hari slase lg nk delivry mcD kat ostel tp cubaan gagal . durh . smpai aku moody malam slase tu sbb xdpt mcD . ngeeeee ~

then hari rabu tu nk pesan mcD tp bnyk probs sngt . last2 trio neh serahkan job pesenmemesan neh utk dak2 form 2 sbbnye da nak masuk waktu bebuka . malas nak kalutribut kat publicphone tuh .

~ ku inginkan mcD , ku dapat piza . sokey .

then . tau pe jd ? HAHA ~ dak S nie xingat nak order yang small punyaa. lepastu lepastu , smpai laa piza yang regular punya . hahahaha . sowg dapat satu piza yang bersize regular . gilakau ! ~

malam tu pulak xde prep sbb nak wat salam jemaah sempena nak raye nih . cane nak share ngan kawan2 kat meja prep ? durh . 3 / 18 slices je (aku + aida + posh punye ) dpt disuapsuapkan kpd kwn2 . adeh .

haha , before naek tu , meriah jugak laa salam jemaah tu . punya laa spoktingmokting c'azrah n sistersister yang laen menyanyi lagu raye . aku hanya ikut nyanyi jelah . *menyelimuti kesedihan dalam hati . sobsss ~

then naek dorm tuh . melantakl;ah kau dengan pizza regular kau tu ! HAHA . kitorg nk share ngan budak2 dorm pon dowg da order sendri punya . bnyk gila makan piza . smpai aku loya nak munt*h balik dh . weeeee ~
*****


* haha . mse ni benti jup . fenat mkn bnyk2 . lepas tu smbung balek . ngeee ~ :pp

*****


adoi . mlm tu betol xleh tido . cane2 pon aku ttp mimpi mcD mlm tuh . haha . :p 

p/s : aku xnak dah makan piza ! ~ utk setaun ! oke .  :p

salam .
clouds :)

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^