Friday, September 17, 2010

malas !

assalamualaikum ~

ohlala . tjuk nk spoil je . esok dh kne pegi ostel . part yang aku paling xsuke dalam idop aku . ( wt mase ni la ) . adehh . tp esok blom tau boleh pergi petang or bila sbb ada open house lagiiii ~~

durh . balik ostel ni kne struggle bbtul . next week mmg busy sbb banyak extra class + class pecut . (name nak extreme jeh) . the week after that exam pra pmr . the week after the next 2weeks : the truly pmr ! hohooo . T__T

"wahai Wan Fathiyyah binti Wan Ismail . you must change yourself !! " ( suara yang bersemangat bergema dalam kepala ) 

durh . mmg kne sungguh2 . dh xboleh maen2 dah . sbnarnya aku sedar je yang exam makin dekat . but sifat malas aku nih mmg xboleh nk dihapuskan bila aku duk kat umah . ngehehe .

tolong i ~ i xnak malas2 dah . awww .

*****

*rase nye aku kne jadik extremely rajin cam baby ni T_T 

*****

sape2 yang bce post aku ni diharapkan2 tolong2 lah doakan kejayaan aku . n doakan aku jadi rajin sket . uhuhu . 

btw , kekjah asked me to write in english . LOL . does she think im as good as her ? (tengok kan dh broken) 

oke darls ~ tata :) 

p/s : 8A's pmr ! insyaallah8 ~ 

fathiyyahISMAIL . 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^