Sunday, October 24, 2010

boring + bosan = really !

assalamualaikum ~

yeaaa . sekarang sgt bosan . sgt boring . lol . kat rumah boring taktau nak buat apa . online ? (wei kau asyik onlinee 24/7 tu pon boring jugakk ke?) ofcourse laa boring T__T lektop ni pon taknak dah tengok muka aku . weeeeeee ~

pergi sekolah ? hehe . sorry . lagi lagiiii laa boring . sebabsss nye :

1 . exam dah habes . sure laa dah tak blaja kan kan ? boring laa tak tau nak buat apa . study form 4 ? hehhh . next year yeaa :p


2 . kawan kawan xde . haaaa yea ! kawan kawan seMentega i tak datang . lagii laa boring ~ durhh .


3 . this week almost all of budak budak form 3 kat hostel pergi trip . so boleh dikatakan takde pon budak form 3 kat hostel mggu ni . (yg kau tak pegi jugak apahal ?) ngeee ~ name dah potong +_+


so , apa mau buat . plan nak pergi perlis dekat my kakak . tapi belom tau hari apa :p

*****

boring ~ gmbar contoh yang tak de kaitan +_+

*****

tata darls ~ 

p/s : dia sekarang di utara jugaaaa ~

fathiyyahismail :) 

6 comment (s):

efa fairuz said...

meh la dtg siniiiiiiiiii!! naek bas dgn mama ke.. takpon tunggu aku balek dgn kereta ke..

fathiyyahISMAIL said...

bile kakak blik ?

huhu . g kl hari kames ni . duk umah mokdah dulu kot . then g perlis wahahaha !!!

*adk pon xtau sgt plan skrg ni gane ~ +_+

mcjust.lol said...

oooiii mg gewe ngan sape pulok nih??

fathiyyahISMAIL said...

eih mne ade gewe . adik single kowt !
mende ahh . :p

mcjust.lol said...

woi apedehal tiru sebijik2 background. cissss

fathiyyahISMAIL said...

hoo . kekjah pnah gne bckgd ni dulu kan ? +_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^