Saturday, October 23, 2010

hostel + saturday + me :)

assalamualaikum ~

hehehe . aneh tak aneh tak ? today is saturday and now is 06.09pm already . and and and i'm still at home onlining and xde nmpak tanda tanda nk berkemas g hostel pon . weeeeeee ~

i wanna say sorry to all teachers at school , kwan2 yang suruh aku pegi hostel + school teman diorang supaya xkesunyian . to all my dormmates yg xkan dgr suara aku for this week (mggu dpn stu lg xtau lg ye :p ) . kalau tshirt dorm dah smpai tu simpan elok elok ye yang saya punya :) and to makcik makcik canteen + kitchen , uncle guards semua , assis lab scns semua semua mintak maap banyak banyak laa yea . saya berasa sungguh malas untuk ke skolah memandangkan peperiksaan sudah tamat . hehehe . so better saya duduk di rumah saja melayan perasaan (perasaan ape kau?) drpd sy ke skolah + hostel dan mengganggu gugat keamanan orang orang di sana yea . terima kasih . and tak lupa jugak utk mak dan keluarga di kampung ......... (wei kau ingat ni ucapan juara lgu ke ?)

weeeee ~ selalu je tak ingat kat tajuk . hari sabtu membawa makna yang cukup besar (malas) pada aku . oyeah oyeah . sbabnye hari sabtu once two weeks , i have to pegi hostel utk ke sekolah . durh . so now , boleh laa ye nk rilek rilek kat rumah :)

*****

saturday = sabtu :) 

*****

hehehe . okie okie . tata darls  :)

p/s : kalau mse skolah rendah tertunggu tunggu hari sbtu sbb nak tgok shin chan and doraemon :) 

fathiyyahismail :)  

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^