Saturday, October 23, 2010

red warriors :)

assalamualaikum ~

wahaha . football match : kelantan vs kedah baru saja tamat :) haha ! and kelantan won ! 1-0 saja tp still menang kan kan . hehe .

aku tak pegi stadium pon (match kat stadium klntn) . kacik n husbyy dia je pegi . aku n mama n yapiy duk umah je tgok tb and bertempik sendiri sendiri . hoho . mama memang tak boleh duduk diam . haha . 10 minit after tamat match pn aku tgok fan klate ni still penuh dlm stadium . (aku tgok dlm tb ye)  hehehh .

"sep mg xse kelik ko ? nok sorok sapa pagi laa tuh . haha :p"

okie okie . disebabkan match mlm ni menang . klntn boley pegi final . sila sila sila lihat :)

*****

event : Final Match - Kelantan vs Negeri Sembilan
date : Oct 30 , 2010 
venue : Stadium Bukit Jalil 

*****

haha . excited gilalaah tgok fans klate ramai gilaa kat stadium . penuh warna merah merah gittew . awww ~ bpe kali aku nk tulis information kt atas tu ? haha . kat fb pon da tulis :p aku bangga jadik anok jati kelate gittew ~ (menang baru kau nk bangga ?) 


*****

* jersey merah . i loikke ! ♥


*****

okey peeps . go RED WARRIORS ! :)

tatataaa . tc yeah :)

p/s : nk g tgok final boley ? weeee ~ +_+


fathiyyahismail :) 

2 comment (s):

mcjust.lol said...

wehhh bakal abe ipar mg nok g bukit jalil tuh!! :D

fathiyyahISMAIL said...

haha . oyak ke dia adik ipar dia nok g jugok !

:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^