Saturday, November 20, 2010

bowling :D

assalamualaikum ~

yeah todaaaayyy i nk ckp pasal boling yehh adek adek ~ ini game aa manyak best jugaa loo . sapa sapa yang melom tawu mayen ahh , misti torai ini mayennn .

gila ke ? 

okeh okeh . huhuhu . sje je nk wat ala2 mokpek (amoiii) ckp . huahuahuaa . yeah smlm i mayen bowlingg . ( eh stop it ! ) . yeaa smlm aku main boling . and that was my first time ! +__+ 

haha . sebelom ni takut2 nak maen . tp smlm npe ntah aku naek hangin nak main jugak ! haha . gilaaalaa . first ball aku gelek tuh dh strike kowtt ! ( kau jgn nak tipu , masuk longkang okeh )  +_+ 

haha . biasalaa tu longkang . alaa small matter jehh dude :D org yg dh bese main pon cenggitu gak dol . ye kan kan ? ngeeeee ~ 

hmm . asal nye smlm nk pergi pantai . dgr kabarnye nk pergi Bali ( Tok Bali okeh ) . aduss . beria-ia laa aku wat status kt fb . hahha . tapi tapi , mse tu dh lewat dh . so tak dpt laa nk pergi pantai . pergi kbmall saja . sokeyylahh . bidin ckp laenkali kita pergi pantai :D

hoho . tapi agak malang sedikit yeah . bowling smlm aku yg kena belanjaa +_+ . huhu sokey laah . aku jugak yang main :D 

***** 
* ngan bidin ! +_+
yeah saya bul*t ! tapi baju tu smart kan kan ? muahaha :D 


* bidin ngan kak bazz :) 
*****

yeahh . lupa nak bitau . semlm kuar skali ngan Kak Bazz . Kak Bazz ni kawan Bidin . huhuhu . best Kak Bazz  ni dia sportingg and steady gilaaa :D haha . main bowling pon pandai . and markah dia lagi tggi dari markah bidin . haha :p

lepas tu lepas tu ! mcD lagiiikk :) 

okeh okeh . itu saja . 
tatataaa . take care ppl :) 

p/s : aku angkat bola yang 6-8 kg je . yg lain xlarat kowt ! haha . +_+ 

p/s/s : knp gmbr bidin je ade nehh ? +__+ 

the only exception ,
fathiyyahISMAIL :) 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^