Thursday, November 25, 2010

entry budak sekolah +_+

assalamualaikum ~

hoyehh . bru pulang dri bank . auu ada urusan sikit . ecececeeehh macam orang dewasa . ngehehe . yelaa kan semakin hari semakin tua . semakin hari semakin mature . semakin hari semakin tinggi . semakin hari semakin besar . semakin hari , janganlahh bertambah bulat pulak . okaaaayy :D sikit sikit je takpe kan kan ?  +___+  orang orang ckp keding sgt itu tak cntik . (org ckp laa bukan aku cakap) tapi tak boleh laa bulat sgt . keding sgt pon tak boleh jugak . ehh tapii ~~


okaay . lari tajuk .


hadoyy . yes . i'm attending form four . hellwhat ? muahaha . aku merasakan diriku tua . dan budak2 form 3 sekarang and budak budak sekolah yang laen pon merasakan demikian (yg sedar diri semakin tuaa laa). yang form 5 tahun ni , next year dh habis sekolah ( cis tak aci betol ) . and yang form 4 sekarang ni next year dh nk spm . ehh anyway goodluck to all fiverssss in spm okeyh :D 

huhu . taun depan pon tak tau macam mane . nak stay skolah tu or what ? kalau dpt tawaran sbp alhamdulillah laa kan . tapi belom tau nk pergi or tak . mara toksah duk ckp laa aku tak apply pon . haha buduss . hopefully and mintak mintak sgt laa dpt straight a's (aminn8 !) kalau nk stay kat skolah tu pon . and tapi tapi , rse xnak dh stay situuuuu ~ +_+ boleh ? 

hadus ! sian betol kat aku . aku sorang je dlm adik bradik yg masih sekolah . yelahh im the youngest and the cutest kan . auuu :p sedih kesian laa jugak kat aku kadang kadang tu bila kene buli ngan adk brdik . huhuhu . 


sila baca laju laju .

*****

yes . mmg bg aku :

WAHHH ! next year form 4 dh ! 
dh upper form ! 
lepas tu form 5 ! spm !
lpas tu abis skolah dh !
lepas tu lepas tuu .........


tapi bg abang ngan kakak kakak aku : 

HUK ELEHH !! baru nk naek form 4 ? 
spm pon tak lepas lagi ? 
pakai baju skolah ni apedehal ? 
kasut putih ? stokin ? beg skolah ?
HAHAHAA !! 
blaaahblaaahblahh ~~ 

*****



okaaayyy ! stop it ! saya masih budak lagi . masih chomel ! :p (munt*h)

haha . sudah sudah ! pegi masuk kandang !
tatataaaa . tc yall :)

p/s : takde ke skolah laen yang setaraf ngan zs kat klntn ni ? +_+ 

the only exception , 
fathiyyahISMAIL :)

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^