Tuesday, November 30, 2010

Fathiyyah dah kahwin ! xD

assalamualaikum ~

aummm ~ Fathiyyah dah kahwin ? HAHA xD

yes yes ! huhu . and and Fathiyyah di sini bukan aku laa ~ ofcourse laa Fathiyyah lain kan kan . sebab 'Fathiyyah' yang ni belum cukup umur nak kahwin . and Fathiyyah yang dh kahwin ni bukan aku la . (sje je nak ulang nama aku banyak2 kali :D) 


actly , tadi aku boring sgt . so saje saje laa pg bukak Google then search nama aku sendiri - Fathiyyah - and and ! i terjumpa benda ni ! (<-- sila click!)


huhu . dlm ni Mr Acaii cite pasal perkahwinan kawan dia Fathiyyah dan Umair ~ xD  (bce sendiri laa) . Mr Acaii ni berada dalam industri wedding photography (dia ckp laa) . mse kawan dia Fathiyyah ni kahwin , dia laa yang jdik photographer xD and cantik kowt gmbar2 kahwin dia mbik tu :D smart ! dan bukan gmbr kahwin Fathiyyah je ade . yang orang lain pn ade jgk .


haha . those yang nak kahwin tu boleh laa contact Mr Acaii yee (promote sikit!)


bce mnde ni nak tegelak pon ade . muahaha :D


okaaay . thx for reading :)




p/s : semoga 'Fathiyyah' & Umair kekal bahagia selamanya sehingga ke akhir hayat mereka :) aminn ~ 

the only exception ,
fathiyyahISMAIL :) 

2 comment (s):

efa fairuz said...

ngeks adik!! hahaha..gelenya!

fathiyyahISMAIL said...

muahaha xD
geli perut jmpe bnda nih . HAHA ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^