Tuesday, November 16, 2010

'Idil Adha :)

assalamualaikum ~ 

oyeah :D now entry yang sopan sudah :D 

muahaha . esok raya kowt ! raya haji :) and tadi jugak kedengaran takbir bergema di corong radio . ( wahhh ayat nak curlast tapi betoi ke ? ) yeah terasa sebak again di lubuk hati ini . selalunya tahun2 yang lepas bila tiba malam raya je , abah laa yang sebok2 pergi surau . pergi takbir . and dari surau tu je dah boleh dgr abah bertakbir dgn suara yang merdu . ( eyhh merdu betul laa ! tak tipu ! )  tapi tapi , tahun ni and tahun berikutnya dh xdpt dengar suara abah . dapat dengar yang dalam radio je laaa . sedihhh syangat . +_______+ 

ohyeahhh ! tak mau feeling lebih lebih malam raya ni . xbaek sedih sedih . mama cakap malam ni abah balik . yelakot :) malam raya kan :) 

okeyhh :D Selamat Hari Raya 'Idil Adha kepada semua Muslimin and Muslimah :D and kepada lembuss lembuss , unta untass and kambeng kambengss yang berkenaan diharap sempat mengucap dulu sebelum syahid :) muahaha . 

muahaha . best jugak neh . esok mesti busy busy gittew . kat umah tokMa ( kacik's-mom-in-law ) wat kurrrrbann jugak :D yeah dekat jehh ngan umah aku . mesti busy gituh and meriah meriah :D tapi tapi , bagi aku tetap tak best sebab abah is not here +_+  ( ABAH TETAP DI HATI ADIK !!! ♥ ) 

hoho . okeyh okeyh . taktauuu dah nak tulis apa . sekian sekian :D 



*****
muahaha . ini lahh lembu . tapi xde gaya lembu Malaysia pon +_+


* ni lembu MaryGold kan kan ? huhu budush ! :D 

huhaa . ni baru ada gaya lembu Malaysia kan kan ?  
huhuhu . warna cokelat . sejati punyaaahhh :D


* xsempat nak letak gmba unta , kambing , biri biri and sebagainya .
 laen taun aku bubuh :D 


*****

muahaha . okey okey :D

bye byee peeps :) tatataaaa . tc . 

p/s : selamat hari raya korbannnnn ! maap zahir batin :) 

the only exception ,
fathiyyahISMAIL :) 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^