Friday, November 12, 2010

LIES * PART II

assalamualaikum .

yess yall ni entry part two . ikutkan hati aku xnak pedulik dah pasal si DJGS kurang ajar tu . tapi disebabkan dia mengata jugak pasal aku kat EXBF dia nih . aku yang dah nak COOL ni kembali HOT laa wey !

damn sungguh ini perempuan . or ini bet*na ! ape yang kau nak ahh smpai perlu sangat kau buruk2kan pasal kawan2 kau dekat orang ? dekat BFss kau hah ? kau nak ke aku cite pasal prangai buruk kau ni . yang suka buruk2kan orang . fitnah orang . mengata orang . suka nak bersumpah2 nama Allah and sanggup nak junjung Quran lagi semata2 nak tutup malu kau yang memang dah terbongkar tu budusss ?! kau nak aku cite kat semua orang eh ? OKEY FINE ! selagi aku ada kudrat and selagi ada orang tanya and nak tahu or maybe orang tu tak tanya pon aku akan crite laa pasal prangai kau ni kan ? heyy kalau aku bodoh sgt mcm kau baru aku buat macam tu ! aku bukan mcm kau ! aku xtahan ngan perangai kauu lahhh SHIAL !

sanggup kau cakap macam tu macam ni pasal kwn2 kau . ehh EX KAWAN kau . aku tak paham laa wey ! yang sampai aku bagi atilea pinjam phone pon kau nak crite ke ? buduss punye pompuan . aku tak cakap pon atilea guna phone aku smpai battery tu kongdem ! bila masa aku ckp ? hahh ? bila ? aku just cakap yang battery dalam phone tu sekarang bukan battery aku . and battery yang maybe bukan battery aku tuh yang kongdem ! aku ckp battery tu kongdem sebabnye atilea sndiri cakap battery tu tak tahan . wey kau xrety beza ke ? aku ckp battery sekarang tu yang rosak bknnye aku ckp atilea guna phone aku smpai battery rosak . aku sndiri pon tak ingat aku bg phone tu sekali ngan battery ke tak ! yang kau buduss sangat tak pakai otak ni kenapa ?

damn ar kau . muka innocent gila tapi perangai ASTAGHFIRULLAHALAZIM !!! xdapat nak digambarkan . sape yang tak marah kena macam ni ? kau ape hal nk sruh kitorang stop marah kau ? sape yang tak benci tau perangai dia nih ? sape yang tak kecewa pernah jadik kawan pompuan ni ? sape yang tak menyesal kenal ngan dia ? sape wey ?!

fenat aku . rosakkan mood aku jeh pagi2 yang hening ni . huhhh . siap kau . sekali aku bagi backhand baru kau nak senyap ke ? aku saletip mulut kau guna saletip hitam legam tu baru kau nak diam ke ? kurang ajar manusia inihhhh . ehh chop kalau aku buat macam tu nanti kau pergi buat sketsa air mata pulak kat BF kau yang latest ni kan ? yang chek abang kau yang latest ni memang dh termakan dengan air mata masin kau tuh . tapi belom kenyang2 lagi . nnti dia kenyang ngan air mata kau tu padan laah ngan muka kau ! esok lusa chek abang kau tu pon muak ngan kau laa wey ! kurang ajar punya perangai . dua2 budus ! yang sorang ni murahan sgt . yg chek abang dia tu belom kena lagi ngan dia . nnti dh kena baru kau paham perasaan kitorang ! shiall !

benci betol aku . ingat aku saje2 je ke nak ckp mcm ni ? ingat aku suka sgt ke keluar ayat2 budus mcm ni ? sebab pompuan ni laa aku jadik nak meletup macam bom atom ni ! kurang ajar ! huhhh !

fenaaaaaaaatttt ! aku dah letih dh nk cite . kan aku dh kate . nk buat 180entry pasal pompuan ni pn belum tentu habes aku cite !

oke lahh . sorry laa korang kalau ade yang tak selesa dgn post aku neh . sorry to yall ! wey kau ! aku bukan say sorry kat kau lahh ! NEVER ! kau yang patut melutut kat kitorang ! muahaha :D

okies dokies :) tata yall .

p/s : I LOVE MY TRUE FRIENDS ONLY !! FULLSTOP !! 

the only exception ,
fathiyyahISMAIL :) 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^