Thursday, November 11, 2010

LIES *

assalamualaikum .

lies ? yupp . its all lie . or lebih tepat , penipuan . or boleh jugak diselitkan word fitnah . or lebih jelas lagi ape yang aku nak cakap , khianat +_+

yes . i HAD a friend . PERNAH jadik our bestfriend . yeahh . nma lagi bstfriend . woooooo . and now tidak lagi . because SHE dah mengkhianati kepercayaan kitorang kt dia +_+

haha . kenapa i nak jugak selitkan word fitnah kat sini ? sebaaaaaaaaab , this manusia gila ini dah tabur fitnah kat kawan sndiri . and the fitnah tu smemangnye menjatuhkan maruah sahabat i lahh kan . sial kau kawan xguna . aku tak paham kenapa dia suka memburuk2 kan org . dekat org tu dia ckp macam ni kat orang ni . dekat org ni dia ckp macam tu kat org tu . ape masalah dia pon aku xtau .

and SHE ! perlu ke memburuk2 kan sgt kwan sndiri ? aku tak hairan sgt laa kalau benda ni among us saja . tapi perlu ke dia memburuk2 kan kawan dia tu kat BFss dia ? buat malu diri sndiri je bila dh KANTOI macam ni kan ? laen cite laa kalau benda yang SHE ckp tu betol . bodoh kan kan ?

and SHE jugak ! suka sgt . cakap2 macam promote diri sndri gitu . awwww HELLyeah ! SHE suka ckp pasal barang2 branded , pasal lagu2 latest , pasal dia pergi holiday . damn aku tak heran laa kau nk ckp pasal tu smua kalau benda tu betol and tak annoying bila dengar . ni tak . ckap pasal barang branded . yes i admit you memang KAYES kan anak CIKGU kan ? ehh yeke ? or clerk je ? ehh yela yelaa you ckp cikgu betol la tu wlupon tak kot . tapi tapi , kalau you punya blouse yang baru beli yang mahal kenapa perlu sgt you cerita pasal tu sampai kau lukis2 ? haha gila nmpak nk menunjuk . NO i tak dengki sikit pon but nmpak sgt you bodoh and IMMATURE ! haha perangai budak2 laa you nak cerita pasal baju mahal . eh tapi2 you , kalau betul baju you mahal kan , kenapa kau cakap kat si A ni harga dia rm200++ but you ckp kat si G rm70++ je ? ohh ya aku tak ingat bnyk sgt benda yang kau tipu smpai xingt yg mne betol . ye kan kan ?  :)

then . pergi holiday . waahhh you sangat HEBAT ! yaa yaa you stay kat rumah harga rm4k-something ? wow yeah you sgt kaya . i tauu i tak mcm you . tapi i rasa you tak perlu nk buat statement yang macam tu . ehh why you tak beli je rumah tu ? you kan hebat . ehh you tak duduk hotel ke ? ehhh daddy you kenapa naik train ? daddy you kaya kan why tak naik flight je ? +__+

hell yess you ckp apa ? you pakai bikini ? ha.ha.ha ! yess yela yela your mom kan SPORTING gila smpai bagi kau pakai bikini . ehh ehh tapi kenapa mak you xbagi you keluar freehair ? kan mak you sporting ?you sgt immature xpandai laa you ni . cakap berbelit belit . memang penat laa dengar crite you .

ape lagi ek . sorry bnyk sgt you putar belit . i pun smpai lupa . yang diatas ni baru psl SHE yang suka ckp besar . or kalau orang kelantan cakap KOYA ! muahaha . yess you KOYA !

you ckp kwn i tak cntik ? hell yeah i tau you cantik sebab tu ramai org minat kat you . ehh ehh tapi kalau ramai sgt org minat kat you , kenapa you perlu buat CUPID , maen teka2 nombor phone and cple ngan orang yang tak cantik mcm you ?! haha hell yeah i tak ingt you terlalu cantik ! sgt terik ! tak boleh nk kedut dah . muahaha . gilak .

durh . heyy kawan . ehh tak . heyyy my EX kawan . ape yang you dpt skrg ? ape yang you dpt reka crite bodoh macam tu ? ape yang you dpt buruk2kan orang ? ape yang you dapat dengan membangga2kan diri you ? ape yang you dapat dengan fitnah orang iaitu kawan you sendri yang you dah kenal selama 3 tahun ? ape yang you dapat ? kebencian dari kitorang ? yess ! BENCI ! you ULAR ! you ckp macam tu sbnrnye mcm ni ! tapi bila you ckp macam ni sebenarnye macam tu ! huhhh GILA kan kan ?

you . you ckp you mnyesal . you ckp salah you . you ckp you yang tak pk sblum buat keputusan . you cakap you sayang kitorang . tapi kenapa you tak minta maaf ? yess memang laa you cakap you dah mintak maaf . tapi mintak maaf ape kalau dah EJA MAAF PON TAK PENUH ? you tak pandai mengeja ke ? nampak sgt tak ikhlas tau tak ? dahla tu . mintak maaf dalam message je . eja tak penuh . call pon tak . yess you ckp xde kredit . tp dlm fb pn you xmcg or post kat wall kitorang pn ? fb pakai kredit ey ? ehh yela kan you xpandai nak send message dlm fb . plus , bila kitorang marah you , boleh you marah kitorang balik ? boleh pulak you suruh kitorang stop marah you after you tipu kitorang selama 3 tahun kita kenal ? boleh kee macam tu you ? err sorry kitorang memang dh muak dengan you . tak nak tengok muka you lagi okey . kitorang memang dh hilang terus kepercayaan dekat you .

huhh . fenat kowt . okeyh . aku dh malas nak cerita . terlalu bnyk yalls tau tak kalau nak cerita smpai bila pon tak hbes ! okey peeps . tatataaa :)

FROM NOW ON , YOU ARE NOT OUR FRIEND ANYMORE :) 

p/s : mentega cuma punya SEMBILAN orang sahaja :) TITIK !
p/s/s : waahhh ! banyak gila words yang kena diMERAHkan dlm post ni :) 
p/s/s/s : heyy my TRUE FRIENDS ! this is the last time kito caro pasal dio ! ehh banyok laa pulok pesanan +_+ 

fathiyyahISMAIL :) 

2 comment (s):

mcjust.lol said...

hahaa attention whore!

fathiyyahISMAIL said...

YES BUJAH ! MEMANG PON ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^