Sunday, November 28, 2010

mengisi masa lapang !

assalamualaikum ~ 


now dah school holiday . and aku nie duduk umah jee tak buat ppe . hadoi ! 


yeke tak buat pape ? mesti adaaa ~~ 


ada ! pejam mata dan bermimpi . pegang handset and hantar message . pegang pinggan and sabun and bilas . pegang kuali goreng fries . pegang senduk bubuh nasik . bukak lektop main game . sambung broadband and onlinee . sumbat earphone dgr lagu . tepon berbunyi angkat call . maen bola ngan Yapiy . kene ketuk kpale ngan Yapiy . wat aerobik poco poco . adess . tgok movie .  pahtuuu pahtuuuu ~~ banyok lagi tapi tapiii ...



semuanya macamm .. 


tak berfaedah ! +_+ 


yeshhh . tak berfaedah kecuali yang basuh pinggan tu . huhuhu . and and main ngan Mat Yapiy besh jugak . tapi part kene ketuk ngan dia tuuuu ~ boleh migrain aku . adesss xD ~ 


kan best kalau boleh buat sesuatu yang mendapat pulangan . huhu . klau kerja parttime pon best jugak . +_+ at least takdelaa aku momboring + bertambah bulat kat rumah ney ~ duit pon dapat auuu xD


takde motif . thanks for reading :) 


p/s : jom ber'tango'  xD

the only exception ,
fathiyyahISMAIL :) 

2 comment (s):

Haa Fakihah said...

makan nasik 5 pinggan tak cakap plk. hahaha.

fathiyyahISMAIL said...

haha . adik ke kacik ? :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^