Thursday, December 2, 2010

apa masalahnye ? +__+

assalamualaikum ~

apakah problemo hari ini ? aduh . semakin hari semakin aku tak suke tengok blog aku ni . ape yang tak kene agaknye ?

- background kah ?

- jenis tulisan kah ?

- saiz tulisan kah ?

- cara aku menaip kah ?

- ejaan ?

- isi ?


waaahh ! semuanya aku rse tak kne . yang part cara aku menulis or ape yang aku tulis tu memang aku sendiri pon rse cam budus je . huhu . kalau boleh aku nak tulis benda yang bernas and boleh diguna pakai oleh semua orang . bukannya tulis benda benda budus and tak menarik .


and kalau masalah background pulak . takdek pon aku bubuh background yang pinky-pinky-gurly-gurly-auuww-euuw-euuw gituh . seram je ade laa . but still aku rse tak kene jugak . tapi tapi , aku dh malas laa nk edit background2 ni sume . huhu . lecehh je . kalau ade idea takpe jugak xD


jenis tulisan or saiz tulisan . aku rase dah terang and jelas berbentuk dah tulisan ni . boleh je dibaca ye tak ? tapi tapiiii ~ ahhh !


coclusion nye . aku merasakan blog aku ni huduh ! haha . and tak menarik perhatian pon orang nak baca . takpelah . so , kalau betol la macam tu maknanya orang2 yang baca blog aku sebelum ni memang ikhlas laa ea ? weee ~ lagipun aku bukannye paksa org baca . or paksa orang komen . or paksa orang like entry2 aku .  and maybe nanti aku besar sikit lagi , aku boleh tulis benda2 yang lebih berguna untuk orang baca . lagipun , kalau budak2 macam aku ni ckp apa2 or bagi pendapat (kalau laa) sapeee laa yang nak pakai kan kan ? huhu xD



*****

Jumpa sampah jerit. xD

*****

tak mengapalah wahai blog . kalau kau buruk sangat pon sebab aku jugak . hehhh . ciri ciri blogger tak baik betul . sorry yaa ~ xD 


and and, elok pulak aku jumpa TIPS BERGUNA tadi . terima kasih to the penman , Mr K :)


thanks for reading ,
fathiyyahISMAIL :) 


2 comment (s):

nurizzatiathirah said...

heh ! mg ni bkpo ??blog mg ok+ok+ok+ok sangt2 doh (aku ikhlasss.)ehh mg kna tahuu aq orm plg stie nge blog mg !!hhohohoho (:

fathiyyahISMAIL said...

adeh kejut aku . jange laa maroh . huhuhu xD

yolo ko ? aku tok tau bakpo aku sero gitu . ko mato aku jah laen ? xD

thanks yang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^