Sunday, December 12, 2010

Bayi siapakah ini ?

assalamualaikum .

aku terjumpa bayi ! tolong aku ! bayi siapa ni ! :O

babyy mana yang comel sgt ni ? xD 


haha . semalam , sedang aku tengah membosankan diri di hadapan tv , tiba2 teringat kat album gambar aku mase kecik2 comel2 dulu . hehe . then aku pergi mengkobek2 dan menggodek2 almari dalam bilik Bidin sbb nak carik album tu . huhu .


yang baby td tu gmbar aku laaa . huhu . jangan korang ingat aku betol betol terjumpa bayi pulak . masa baru 57 hari tu kalau tak silap . mase tu kat umah Mok (nenek aku) . huhu . muka pun nampak suci je lagi kan kan . heeee xD


mase umur setahun . kat Temerloh xD
nampak mata je HAHA .

kat Taman Gelora .
aku tak pandai senyum lagi laa weyh ! xD 

mase raya kat umah Mok . Bidin wat
idung kembang HAHA xD 

haha budak kontot ♥ xD 


mane pergi budak comel ni ? :p


fathiyyahISMAIL :) 

2 comment (s):

efa fairuz said...

hihi..igt lg..aku la yg tlg basuh punggung mu dik.. :p

gambar yg mu tak pandai senyum tu, aku la yg ajar senyum,..tp jadi camtu..sekali pandang nampak cam ira huhu


waaa.. dulu mu kecik kiut je..

fathiyyahISMAIL said...

haha . kakak penah basuh punggung adik ? hahaha baru tau xD

xtau laa gane buleh senyum gtu . haha . tadek gaya senyum pun padahal . nasib baik comel jugak :D

yeah sekarang tak kiut dah .huhu . +_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^