Saturday, December 11, 2010

Cara menaip dengan pantas.

assalamualaikum .

yeah punye laa lama nak tggu blogspot ni loading sebelum dapat buat new post . dah laa tengah mengantuk ni . terima kasih laa ye . 


heee now mengikut jam di henpon saya sudah pukul 4.45 pagi . pagi yea . bukan petang atau senja . yeah , sebenarnya tadi sudah mahu tidur . tapi gara2 terlalu bosan , onlinee dan mendiamkan diri . tak tahu nak buat apa . then teringat pulak kat benda ni : Speedtest 10 Fast Fingers . lebih kurang macam ni laa nama dia . lantak laa salah pun xD 


dulu dah pernah main benda nih . huhu . agak penat dan agak frust kerana markah selalu sedikit . tadi aku asyik main taip2 benda ni je . tak perasan pulak dah lewat . adoyai . 


*****

markah sgt ciput sbb mngntuk x.x


lame nye aku tggu benda nih . nk uplod gmba pn mcm kne beratur kat kfc pda hari mggu .

fathiyyahISMAIL :) 

2 comment (s):

Sca Ndx said...

waa best typing speedtest.
tadi baru tesyt.aku lepas 27perkataan seminit je. :(

fathiyyahISMAIL said...

haha . memang best pown :D

aku penah dpt 47 . HAHA :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^