Monday, December 20, 2010

Contest : Blog Terkemas

assalamualaikum .

contest ? yaa contest . first time aku join contest-montest kat blog nih . alaa aku kan budak picisan je dalam dunia blogging mogging ni . heee :D


the banner xD


aku join contest Blog Terkemas yang dianjurkan oleh Kak Hana . yaaa sebenarnya aku tak tau apa2 pun . tapi nak laa jugak try join contest2 ni . macam menarik laa pulak . thanks to Mimi sebab tag xD


to Kak Hana , blog saya ni xdela lawa or kemas . sure tak menang punya . tapi nak laa jugak try kan mane tau ade rezeki dapat hadiah misteri from Kak Hana tu xD


terimakasih ! :)


tag # Kakak : Kacik : Kekjah 

4 comment (s):

Sarah-rah-rah said...

blog awak kemas laa, sure boley punye menang ^_^ hehe..

fathiyyahISMAIL said...

aww Sarah . thanks yaa :)


haha yeke ? mintak2 laa :)

Haa Fakihah said...

huuu T__T tak sempat join dh tutup.

fathiyyahISMAIL said...

dah tutup ea ? huhu bukan smpai 2011 ke +_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^