Wednesday, December 22, 2010

Debaran Sehati PMR.

assalamualaikum . 


yea . esok result PMR keluar  T_T  so ? knpa aku pulak yg nervous ?  (mcm xde kaitan)

yaa saya nervous +_+


ehh title cam budus . kenapa aku buat title mcmtu ? Sehati PMR ? eww . macam Sehati Berdansa je . knpa ? sebaaaaaaaaaaabb ...


1. esok result PMR keluar . kan aku dh kata tadi eh nk kene lempeng ke? 


2. result ini adalah surprise kepada semua calon yang mengambil peperiksaan tersebut . esok bru dpt tahu . okey ke tidak . bagus ke tidak . baik ke tidak . banyak ke sikit . apa yang banyak . apa yang sikit . jawapannya sila tggu esok . ke kau dah tau before ambik exam lagi ? (yang dah lepas tu duduk diam la)


3. and sebab bukan aku sorang je yang nervous . kihkihkihhh ~ 

hati suci xD


semoga selamat ! i want Mr Straaaaaaight A's pls !


7 comment (s):

efa fairuz said...

go adik! go adik! go go go!! *motif tetibe jadi pompom girl?*

fathiyyahISMAIL said...

haha . semangat ! yeahh yeahh +_+

*pura2 senyum* xD

Sca Ndx said...

good luck ok :)

Haa Fakihah said...

pompom girl gemuk. aku pon nak join. wakakka.

fathiyyahISMAIL said...

sca : thanks weh ! aku dpt 8A weh ! xD


kacik : haha . jadi pompom girl kt atas pentas laa :p

Sarah-rah-rah said...

awak2 , dapat 8a kan? :D hehe congrats sayanggg <3 celebrate lah ea lepas ni? :)

fathiyyahISMAIL said...

hehe thanks dalingg <3

haha jum kita celebrate ! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^