Sunday, December 26, 2010

Hapgrade.

assalamualaikum .


yeah perasan tak ? ChatBox sudah bertukar ! tak perasan ? yelaa siapalahh aku . haihh  .


sebenarnya bukan di upgrade kan pun . tetapi sudah ditukar . hoho . cambest je . semalam aku terjumpa blog Abang Kasim . and aku sangat suka chatbox dia (sbb tulisan kot heee) . i berkenan laah youu . so i curik hokeh xD


Mr Bulan pnya xD 


haha lawa tak ? sbenarnya aku ada sebab lain laa nak tukar benda nih . haishh .

1#  Lambat
- yea yang dulu lambat . and susah sikit laa kot . even dah tekan DONE pun dia still tak muncul2 kat box tu . haihh . saje nak buat saspen laa tu . and korang selalu tekan 2kali kan kan sebab ingat kan tak jadi yang mula2  xD


2# Link tak sekali ngan nama korang
- ohh yea . korang mesti nak tinggalkan link sbb nanti boleh laa aku view blog korang pulak kan . tapi2 , alaa xcun laa bila nama korang tak sekali dgn link . i mean , link korang akan berada di bawah , bukan kat nama korang . (mcmne aku nk explain ni) kalau sekali ngan nama boleh aku click kat nama korang terus . hehehhh . bila dah asing2 tak cantik okeh tak cantik .


3# Bajet 2011
- hee . nak masuk taun baru . baju skolah pun baru . kasut baru . stokin baru . chatbox baru . sekolah baru ? ehh takk kot :)

yang webbie2 itu adalah link 


tapi aku suka je yang lama ni . stylo gittew . especially yang dia punya scroll up and down tu . ngeee . takpe nanti kalau aku rajin aku tukar laa lagi +_+


baru punya haihh xD 

ini yang baru :) terimakasih !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^