Sunday, December 19, 2010

Hari Lima Belas.

assalamualaikum .


fifteen years ago , on December 20 (today) a girl named Ain Qistina Ariffin was born in Kelantan . duhh . ayat nak lebih . 


selalunya kat hostel , time birthday kawan2 , mesti nak buat kad bday masa malam before birthday tu . kat meja prep , mesti sibuk2 nak buat kad smbil sorok2 . mesti nak berlakon buat2 tak tahu bila tuan punya birthday tu tanya nak pegi mana (padahal nk pegi buat kad laa) . konon2 surprise laa . walaupun tuan punya birthday tu dah tau sebab plan yang same je dok guna selama tiga tahun . 


tapi2 , birthday si budok Ain ni tak penah ade kad dari kitorang aku rasa . (sapo suruh mg lahir time cuti skoloh :p) so digantikan dengan benda ni laa ye . zaman sekarang dah canggih kan . xD 



so , aku ada lagu spesel utk mung . *nyanyi sndri  :p

dear god , the only thing i ask of you 
is to hold her when i'm not around 
when i'm much too far awaaay ~ 
- sambung sndri jugak 



# Happy Birthday dear 
# Have a blast ! 
# Panjang umur 
# Stay ButterCup :)
# Happy always 
# Goodluck mbik result +_+ 


yang di tengah xD


 semoga happy selalu . adeh rindu nya nk pg sekolah +_+

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^