Sunday, December 26, 2010

Saya suka awak.

assalamualaikum . 


awak , tadi saya sedang membelek2 blog sahabat saya yang sangat COOLio : Aliah Hasanah . then tibe2 saya teringat kat awak . dah lama saya nak luahkan something kat awak . tapi saya malu laa wak . 


awak , awak tau tak ? awak comel sangat sangat .  hensem . stylo . smart . cun . cantik pun ye jugak kot . semua ada kat awak . best laaa awak ni . dah lama saya suka kat awak . saya mula kenal awak dah beberapa bulan dah . atau mybe dah setahun . saya suka kat awak . tapi saya malu laa nak berterus terang wak . nanti orang ketawakan saya . sebab saya belum pernah jumpa awak . saya dah cari awak . dah lama saya cari awak . tapi mungkin jodoh kita belum ada . saya mintak maaf sngt2 sebab gagal cari awak . kan best kalau ada orang nak temukan saya dengan awak . saya asyik teringatkan awak je . apa saya nak buat wak ? habis laa kalau berterusan macam ni . saya letak gmbr awak kat sini pun sebab saya dah tak tahan nak tanggung ni wak . biar laah orang lain tahu perasaan saya kat awak . saya nak awaaaaakkk !!  



v
v
v
v
v
v
v
v
v

ohh SkullCandy ! 




comelnye awk 

ohh sgt macho 


COOLio lahh 


ohh cumil 


wahh furry gittew 


hensem lahh wak

ohh sy suka pepel wak xD 



saya mula suka awak sejak saya mula2 baca novel Hlovate lg . beliau pun suka saya awak . sama macam saya . 


ouhh . kan best kalau ada orang nak hadiah kan awak kat saya . salah satu pun dah oke . plus , saya belum dapat presents lagi nihh except from kakak . ye kan  :) 





13 comment (s):

아리여 said...

oh yeahhh..
Hlovate TAKKAN pernah keluar jalan jalan tanpa skullcandy dan saya ingin jadi seperti beliau .. haha . berfalsafah sini .

mg suko hok mano? aku paling suko hok tokidoki tu . cute + hawt sikit2 :)

fathiyyahISMAIL said...

hoho , meme pun . mace sedak gitu bunyi dio paka goni sokmo . semo come la mg . huhu . (*)_(*)

efa fairuz said...

fuhh! nasib baik aku dah bagi hadiah awal2 kekeke.. kalu skrg baru nak bagi, pokai dik..ni mujur buleh nyawo jah huhu

Haa Fakihah said...

oo benda ni la yg mu dk minat sgt dr dlu2 tu. yg dlm novel mu bace tu eh dik? suh kekjah la beli ke mu. heheh.

fathiyyahISMAIL said...

gogen : mg suko tokidoki ? home meme come . p gak aku sero hok Smokin Buds pung sedak doh . hok set utk gaming punyo ganah ugok . aku kene skali hok Hesh shattered rasta . roxx gittew :)

fathiyyahISMAIL said...

kakak : huhu . tu lahh . mjur2 . tidok adik mitok bnde ni dohh xD

fathiyyahISMAIL said...

kacik : yelaaa benda ni laa hok adik oyak tuhh . LAMA dohhh tau bena p gak xtringat nk cari gmba tnjuk ke mu . kih3 .


kalu kekjah beli die ambik ke die pulok . huhu xD

Sarah-rah-rah said...

alaahai ingat kan apa tadi :P saya pun baca hlovate, tapi sinopsis je laaa ^_^ semoga dapat benda headphone comel ni ye?

fathiyyahISMAIL said...

haha . saspen ke . baca laa best :)

mintak2 la hehe :D

Hellioz said...

angkat je satu.

tapi subwoofer lagi style...
srs...
kah3

wannurfazrini said...

huhu mmg comel . kalau pakai mst bergaya habis je rasaa

fathiyyahISMAIL said...

Hellioz : memang nak angkat . cume tak terangkat je lagi . haha .

haha . subwoofer memang cun habis laa . speaker baik punyaa :)

fathiyyahISMAIL said...

wannurfazrini : haha tu laah pasal . bertambah2 syok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^