Wednesday, December 29, 2010

Tahniah Malaysia.

assalamualaikum . 


yeah aku rasa semua makhluk yang bernafas di bumi Malaysia ni dah tahu : Malaysia berjaya menewaskan Indonesia dan berjaya menjulang Piala AFF Suzuki Cup (betul ke nama dia) . okeh sila ignore . yang penting , aku sangat suka kagum dengan Khairul Fahmi ! beliau sangat comel hebat ! :D


oh yaa beliau berasal dari Kelantan . sama ngan aku . sama okeh . sama . patutla aku bertambah2 kagum dengan beliau . yaa . tangan beliau dan bola ibarat besi dan magnet . patutlaa penalty tak masuk tadi . hee :D 


lihatlah cara beliau menangkap bola xD


entry ni pasal Malaysia or pasal beliau ? 


takpe . yang penting Malaysia menang . alhamdulillah menang jugak . ingat senang ke ? agak bengang laa jugak kepale hotak aku ni bila tengok fanpage Malaysia . ohh mat minah hendon tak habis2 kutuk Malaysia . curi budaya lah , malingsial lah , laser la . tak baik betul . pandai laa nak tipu ckp orang cheat , pakai laser lah bagai . tipu je tuh . kalau tak caye tengok SINI .


ohh Indon , taknak kalah ea ? pastu tuduh org ? anda sememangnya loser ! :) 
(habisla aku indon baca, peace babe) 




oke tak , tak . aku bukan tulis benda nih nak burukkan orang . no loser2 . no laser2 . no gaduh2 . kan best je kalau aman damai ? ape yang susah ? masing2 tak dapat dosa kan :) one world bebeh ! :D


ini world cup punya +_+

kalah menang adat permainan :) 

tak sia2 aku pegi Stadium Bung Karno tadi :p
(mcm la aku nak) 



2 comment (s):

Haa Fakihah said...

yuhuuuuu. tu ah mcm magnet ngn besi.

fathiyyahISMAIL said...

haha . tu lah pasal .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^