Thursday, January 27, 2011

Thanks For The Memories.

assalamualaikum . 

CAUTION : entry ini agak panjang +_+ 


Memories : Form 1. 
- new school . kena duduk hostel . wth ? homesick bebeh ! whaaat ? 8subjcts kna bljr ? ohh okey2 lahh . budak2 f1 lain pun sama jugak . 
- ohh dah rmai kawan ! dh ada kwn rapat dh pun . sedorm lagi . yeahh2 .
- buat test utk duduk kelas mana . and yeah ! dpt kelas Amanah ! frst class bebeh :) 
- adoi , ade yang pndah prgi Mara lahh . sedih nyee . 
- wahhh dh rapat dengan yg lain2 . mcm geng ke ni ? ke sana ke mari bersama2 :D 
- yeah dlm kelas : tido . homework : malaslaahhh . buku : tak tulis nama pun lagi :p 
- UBS1 : owhh result aku top je . top15 in form . cool babe . 
- prep : ohh malas nye turun . tido lahh 
- UBS2 : ohh turun stu number ? bilangan A kurang 2 ? ala rilek la . sikit je turun tuh . 
- wahh kwn2 baik dh lengkap 10 org ! ngee ~ 
- malas nye turun prep . bukannye aku blaja pun . 
- wahhh wrden naik ? matilahhh ! cpt masuk dlm stor ! xD 
- mghrib : malas nye turun pg musalla . smyg mghrb dlm dorm jelahh 
- outing : apedehal pakai baju outing akhir2 tahun ni ? pakai tshrt dh lah . tak payah hntr kad outing . bukannye dia check pun . 
- FinalExam : result smpai kat umah . wth bilangan A berkurang lagi ? kena marah ngan abah sbb dpt num 17 dlm kelas T_T .

gmbr msa f1 .
 peng'edit'an yg sgt xmatured +_+

Memories : Form 2.
- gua turun kelas babe . padan muka gua . 
- ohh2 form2 dorm aku smua budak2 pandai . budak2 straight a's sepanjang masa . terasa diri ini berada di bawah sekali . 
- takmau tido lagi dlm kelas . focus2 ! 
- insaf bro ! ubs1 dkt dh . 
- prep petang : wahhh still tak boleh study petang2 ! 
- ubs1 : boleh laaa . naik skit dr mse final last year . 
- adeh tension2 ! dh turun kelas pun tak boleh num 1 jugk ke ? dushh2 ! 
- wahh exam tengah tahun ! prep petang : buat hwork selagi boleh ! prep malam : buat latihan di samping berbual2 . dlm dorm : study sejarah ngan dak2 pandai ! hadoi ~ 
- ubs2 : abahh !! result adik naik . A pun dh naik balik dah .
- abah ni buat xtau je . dtg ambik result adk pun taknak . sedihh kot aku penat2 jwb exm nih . kecik aty btul . ngadu kat mama . mama suruh rilek je +_+
- final exam : alaa naik sikit je . takpelahh at least tak teruk mcam dulu :) 
- bahagia2 aja dengan teman2 rapat .


annual dinner masa f2 :) 

Memories : Form 3. 
- gua naik kelas Amanah balik babe . gua suka tapi gua stress babe .
- mane tak stressnye semua budak2 pndai !  seminggu aku nangis blaja dlm kelas tu .  
- ohh wth ? sedorm dgn ass headgirl ? benci bro . benci benci . fon aku mana nak letak wey  ~
- dh mula okey duduk dlm kelas . buat bodo jehh dengar diorang speaking kalau tak pndai nak menyampuk !
- exam ? matilaaa aku . kena sedia zahir dan batin nak terima kalau dpt number last dlm class .
- ubs1 : wahhhh 6A ? tapi dlm kelas number 20/30 ? adess +_+  usaha lagi la weh ! 
- abah sakit . asyik demam2 je :(
- study2 . extra class jangan ponteng . lewat sikit2 takpe . hee 
- apedehal headgirl nih tuduh kitorang macam2 ?! ishhh stress betul aku 
- abah 'pergi' . betul2 rasa nak pengsan ! sedih gila tak boleh nak cakap . rasa xboleh nk blaja dh . nasib baik still ade fam ngan kawan2 . 
- down gila . kat hostel xboleh dok sorang2 . nanti nangis . kena pergi gelak2 ngan kawan2 bru tak pikir bukan2 dah . 
- ass headgirl senget nih suruh kitorang pndah dorm . so what ?! ingat aku nk sgt dok dorm tu ? 
- pindah dorm . wahh bahagia dengan ahli dorm baru . no stress ! no kena marah2 ! yes enjoy ! yes handphone ! 
- ohh study2 . result tengah tahun turun skit . tapi okey laa kut sbb whole class result turun . 
- trial exam mak aiii . seram sejuk ! study2 yeah ! 
- whole form 3 dh satu kepala . tak berpuak2 sangat dah . yeah2 ! 
- trial dpt 7A . okey laahh wey aku tak pernah dpt 7 HAHA xD 
- agak rapat dengan semua orang . dibah ajar saya ! mirah ajar saya ! bihaaahh ! inaaahh tolong aku ! gogenn ! 
- a few weeks , pmr . yeah finally i got 8A's ! alhamdulillah :) 


mggu PMR :) 
tamat last paper :) 

pasca pmr xD 

Memories : Form 4.
- yeah . aku tak mintak mara . takpayah pkir banyk . stay kat sini je :) 
- tak ambik Bio . so blaja LK lahh :D 
- wahh aku tak paham Physics ! Chemist best jugak . AddMaths pun best tapi kdg2 fenin ~ 
- alaaa ~ ramainye pindah pergi sbp and mara . sobss ~ 
- sedihnya aku . bilangan form4 kat hostel berkurangan :( 


ngan dibah .
ohh comot lepas makan kek perpisahan .
 kena baham ngan kwn2 :D 

with kak mie . mirah xyah laa pindah ! :(

- yeah . ada lagi yang lain tak sempat nk ambik gmba . sorry lah ya ada gmbr comot jehh :) 
- aku sedih . sbb almost smua yg nk pndah ni budak dorm aku mse f2 dulu . semua rapat masa kat dorm A . T_T 
- bagi yang tak dok hostel mybe tak terasa sngt . tp yang dok hostel ni lain tau :) 


semoga lebih cemerlang di tempat baru . good luck friends ! 

nasib baik 'mentega' still ada :) 


3 comment (s):

nAme aQ iNaH said...

hahahahaha...swet memories..even i'm not one of ur MARJERIN'S member..but i'm hepi 2 b 0ne of ur fwen mse fom3 especially n till now we still 2gether..!!muahh!luv ya!

nAme aQ iNaH said...

hahahhahaha..sweet memories..!!
even i'm not one of your MARJERIN'S member,,but i'm hepi 2 b 1 of ur fwen..!!since we're in fom3 especially till now!luv ya bebeh!

fathiyyahISMAIL said...

haha . yea syg ! friends always :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^