Monday, January 31, 2011

Two Days For Fun.

assalamualaikum .

yeah yeah yeah . last two days , Sunday . my family and I went to Tok Bali for a vacation (mybe) . ohh well , it was a picnic . yeahh ! we do love picnics ! LOL .


ngehh . sudah lama tidak bercuti+berjalan2 . after went to Tok Bali , we went to Jeram Pasu Waterfalls and i was so happy ..... *perlu ke aku speaking dh la dh la dh laa * +_+


frst , pergi Tok Bali . yeahh suka suka suka ingatkan nk pg mancing skali tp rupa2nya tak . kitorang buat aktvt babyQ saja . meriaaahh laa sbb family semua ada (kecuali abah T_T) termasuk anak2 sedara sy . yeah famly i besaaar tho . keskeskes .


apa kelas prgi berkelah pagi2 alas tikar tepi pantai smbil makan jagung bakar lepas tu pukul 5 petang balik sudah . yeahh mestilah nk stay paling kurang satu malam kan :)


malas dowh nk story morry morry . gmbar sudah :)

nephews :) 
mse tengah babyQ . ohh yeah ohh yeah ! 


diMuara Chalet . papan tanda dh pudar sbb kena angin kencang lahh kott +_+ 

dalam biliknyaa . sejuk sejuk .

yeah ombak sgt kuat ! bergulung2 .

lepas babyQ sesi petang , jalan2 kt pantai . pantai merangkap laut sekaligus . durh . angin kuat gilaa . coolio :)
malam tu , babyQ lg . durh kenyang kenyang kenyang . pg esoknya , ke pantai sekali lagi :) 

tapak kaki Yapi :) 
budik dan abamm :) 

msa mkn tgh hari kat chalet , smbil kemas2 barang nak check-out , kekjah TERsebut lahh kot :

"bila kita nk pergi air terjun pulaakkkk ??" 

keskeskes . dan keputusan dibuat , lepas check out , kita pergi air terjonn ! 


ahha xD 

coolio :) 

cowboy =.=" 

yeahh msa dh nak balik from Tok Bali . next destination bebeh :) 

Jeram Pasu ohhyeahh ! :) 
yeah . dan ofcourse sy mahu main air lahh kan . hohohooooo :) 

model itu mama sy xD 

nmpak anak panah itu ? itulahh gelongsorr air . ahaha . sukasukasuka tengok abg dan abg2 ipar sy gelongsor kt situ . sgt takut yeah sy tak mau ikut sbb nanti sy lemas . bukan sy tak tau berenang tapi nnti sy tenggelam tak timbul2 +_+ 


tapi2 , setelah diajak berkali2 oleh abang saya (utk naik gelongsor tersebut) , akhirnya perasaan mahu mencuba itu melonjak2 . yeahh dan saya naik ....


dan sy TERlemas dlm masa 2 saat .... +_+ 


tapi sgt BEST lah :D  
ohh gmbr2 main air takkan nk letak pulakk :p 


next !! jom makan nasik ayam :) 

that MILO ♥ 
and2 , know whaaat ? ada orang bagi number phone kat saya tauu . ohh even sy pergi makan pun ada orang nak ngorat jugakk ke . durh i penat penat penaaatt lahh . dh banyak kali jadi mcm ni . apa nak buat nii ?


haii penat betul . dh bpe ramai buat mcm ni . tp mcmne pun tetapp best lahh this holidaaay :) 


*errr .. sbnrnya bukan bg number kt saya . kat abang saya +_+ 


4 comment (s):

efa fairuz said...

mende dik tulis banyak sngt ulang perkataan.. kenyang kenyang kenyang..sebut sekali sudehh :p

fathiyyahISMAIL said...

ahaha . tu kate penguat laa kak :p

T' Cer Zakiyah said...

tu yang mok yah pelik tu... kato bagi no phone kat adik... tapi gak ado lipstik kikiki...

fathiyyahISMAIL said...

huhu . lipstik tu efek lebih2 je mokyah . hehehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^