Friday, March 11, 2011

Avenged Sevenfold.

assalamualaikum .

How do i live without the ones i love ~ 


hell-o . ada kenal ini kumpulan ? agagaga . Avenged Sevenfold . aku ni boleh dikatakan peminat setia jugak la band ni . bergenre heavy metal , tp best je . xde la menjerit2 xpaham ape . yes , memang ada la jugak certain2 lagu dia yang bnyk mnjerit . tapi bnyk yang best . aku start dengar lagu diorang masa darjah 5 . haa sapa nak lawan aku ? kah3 . so sape yang tak kenal band ni memang loser . agak kejam disitu :p


aku memang minat sangat lah ngan band ni . tapi xde lah fanatik gilagilagila smpai xnak layan lagu lain . aku layan je semua . except dangdut . and most of lagu diorang yang aku dah dgr memang dh melekat dlm kepala aku . tak tau la knpa . lebih mudah dri hafal formula acceleration physics +_+ 

*****



kes3 . hensem bukan ? sila cakap YA :D 

beliau ialah Synyster Gates . lead guitarist band ni . 
sangat COOLio :D 
dia ni salah satu sebab aku minat a7x :D 



next . the vocalist : M Shadows . menjerit best , slow2 pun best . coolio jugak . :D 

(3org lg lainkali aku tulis) 

THUMBS UP ! :) 

*****

gmbr kat atas sekali tu yang album latest punya (kalau tak silap aku) . drummer dah diganti sbb drummer yang asal dh mati . aku tak ingat sebab apa . kesian kat diorang . and kebanyakan lagu diorang yang baru skrg ni diorang dedicate untuk The Rev yang dh mati tu . banyak lagu sedih la skrg . smpai aku pun sedih  . 


salah satu yang sedih tu ialah So Far Away .  lirik yang menyentuh hati aku . teringat pulak kat abah :'( 

Synyster Gates and Michelle +_+ 

tengah Google2 gmbr tadi terjumpa gmbr ni . ada gossip mengatakan ni awek dia . patah hati skejap :'( 


i have so much to say but you're so far away ~ 

credit to Bidin yg mula2 knlkan kat aku :p 


6 comment (s):

Sca Ndx said...

a7x.
RIP the rev
drummer.

hari ini ada tribute dia kat one cafe
nak pergi takda duit.
grr

fathiyyahISMAIL said...

ohh . rugi2 +_+

efa fairuz said...

ui.. aku suke vocalist die je... tu pun aku baru tau je nama die sbb tgk entry mu ni adik.. hehehe..

fathiyyahISMAIL said...

huhu . M Shadows :D

JAY said...

eh, awek dia macam yang dalam video klip seize the day je~

fathiyyahISMAIL said...

ouh ~ yela din . sama :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^