Thursday, March 10, 2011

USB.

assalamualaikum . 

yaa saya pulang ! happy ? terimakasih ! :) 


ya saya mengaku . saya bawak handphone ke asrama (jgn report yaa) . ofkos saya ada snap gmbr bersama kawan2 . dan bila saya pulang , sudah tentu saya mahu mentransfer gmbr2 kedalam komputer riba ini . yeah keinginan yang sgt tulus ingin menambah koleksi gmbr saya dan kawan2 utk memenuhkan memory . 



tetapi apabila sampai di rumah . saya mencari2 kabel saya (spt yang di atas , cantik kan ?) utk menyempurnakan niat saya . durh . but i did not find it :'( 


tahu kenapa ?  sedih la pulak  ~  


* click for better quality 

cish . yg pakai sony ramai . cable ada satu . huhuhu . dhla bidin skrg kat perlis . takkan nak suruh post kot =.=" 



ohh sbnrnya cable saya macam ni . bukan yang putih tadi . sorry zero error :p 



4 comment (s):

JAY said...

hei indolent rant, kahkahkahkah!!!

Muhammad Afif said...

sme la ngn sy...sobs3... ile jgk..

fathiyyahISMAIL said...

mende din ?! keh mu la . huhu :'(

fathiyyahISMAIL said...

apihh : haha sy punya xhilang pun :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^