Thursday, April 14, 2011

Giveawaaaaaayy Ujang9897 :)

assalamualaikum .

oh sekarang sgt boring . taktahu nk buat apa . or sebenarnya tak tahu nk hapdate pasal apa xD 

dah boring2 ni boleh lah merehat2kan otak sket lahh kan smbil join benda nih ahaha apa yang aku mengarut ni kepala tak boleh nak pusing daa ~ +___+ 

hereeee we go ! :D 
(kpd encik ujang yg hensem , sila bersedia :D ) 



1# ohh header sudah diletakk . dan SUDAH DIUNDI ! xD  (sila pilih saya) 
2# mintak maap mesin upload gmbr saya rosakk +_+ 
3# ohh kutuk ?! takpandai lahh . blog ujang dh punya banyak musuh xD 
4# tag 2 orang . sape ek : 


macam dh lebih sorang je +__+ tak batal kan ? :O 

* dah lama dh follow encik ujang . encik ujang pun dh lama follow saya bukan ? aww2 ~ xD 

sila tambah hadiah dan sila pilih saya okey . hadiah topap pun okey je :D 

join ? -------> sini :) 


5 comment (s):

man yusoef said...

ujang ni nyah...HAHAHAH...gud luck ok!

cik ETTY said...

maceh maceh adek spupu :))
nnti kakak spupu wat nnti eh~

fathiyyahISMAIL said...

man : haha yeke ? okey thanks :D

fathiyyahISMAIL said...

etty : okeyy2 :D

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^