Friday, April 1, 2011

I'm Not That Good In English T_T

assalamualaikum . 

sesi luah perasaan sikit . 

jeles bila tengok budak2 yang boleh speaking terus-terusan . aku yang lagi tua ni pun tak boleh buat macam tu . macam blog budak ni +__+ 

Fathiyyah Ismail = loser ? +__+ 

hehe . sorry bebehhh . i curi blog youuu :p 

hellyeah . aku tak pandai pun bi ni . kalau buat oral dlm kelas pun macam nak tercekik jeh . ahahahhh . aku sangat tak pandai nak bercakap . aku kan pendiam xD 
kalau main speaking ngan kawan2 masa prep , boleh la . tp kalau kat public , mau pengsan aku takut grammar berterabur +__+ 
dahlah kekjah suruh aku tulis kot bi . adoi . nanti aku practice dulu lahh =="

maybe aku kena cari kawan2 dr oversea kot ~ 

takdok self-confidence ! +__+ 

okey . balik hostel ! 


6 comment (s):

whenitrains ! said...

perghhhh! femes kejap haha

Mcjust.lol said...

baca novel bebanyak! bagi vocab tu banyakk

fathiyyahISMAIL said...

najwa : haha . yelahh . tolong up traffic sikit ahahh :p

fathiyyahISMAIL said...

bujah : yelahhh . on the process lahh :D

Mcjust.lol said...

*in the process!

fathiyyahISMAIL said...

bujah : hah tengok ! kan tak reti bi =="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^