Friday, April 1, 2011

Wan Ismail's Daughter :)

assalamualaikum .

aku lah Wan Ismail's daughter :)
kenapa ? cun ? =="

today , sudah masuk bulan April . and sejak awal tahun tak henti2 aku bz . (ceh!) . ohh biaseee lahh orang femes :p (cehh2 !!) 


mesti ingat aku bz study blaja revision smpai tak cukup bijik mata nak baca and hapal semua formula dlm buku Chemistry kan . ohh memang aku stress dengan menghapal2 neh . tpi2 , study2 jugak . accely aku lagi banyak sibuk ngan benda lain ==" 


Volleyball.
- alah macam tak tahu . hari tu aku dah bitau pasal volley neh . hek2 . training setiap petang durh . gilir2 dgn training netbol . but2 , match volley dulu . so , ponteng dulu training netbol xD 


Exam.
- asyik main jeh . blaja la pulak ! dushh2 ! ubs 1 dah datang . mcmna nih ? dh la bru naik upperform . kalau result teruk mesti kena marah ngan cikgu2 sbb ingat f4 main2 . kitorang bukan main2 . kitorang terkezut dengan format baru . benda baru . tak pernah2 kena buat karangan smpai 6pages dlm kelas +___+ 

nasib baik tak teruk sgt ==" 

Netball. 
- next is netball :)  yeah ZS won ! we were the champion ! i was damn happy on that day . sepatutnya smbut dekat mana2 lahh kan time ontheway balik tu but ckgus-ckgus cakap diorang bz nak ambik anak diorang lah jammed lah lagipun hari dah gelap blalalala ~ takpa2 kitorang dah agak  ==" 

( and accely , under 5teen yang menang . under 8teen number 4 T___T ) 


Nasyid. 
- hah knpe ? terkejut ? rasa macam nak pecah kepala ? :p 
btw , aku ni memang lah rocker jugak . tapi dalam hati ada taman tau 

i'm the 4th from left :) 

dpt number 2 je . takpelah . berbaloi la jugak kan menjerit2 kat diorang ni  masa latihan suruh nyanyi betul2 ingat step betul2 . takpelah kan aku bukan penyanyi pun :p

memang dah agak tak akan menang dgn sekolah Na'im =="  
tabik youu guys :) memang hebatt ! 

*****

ohh nampak sikit je ke ? tapi setiap hari xhenti2 aku pergi latihan itu ini . terkejar2 nak masuk kelas lagi . adoi adoi . busy jugak ea naik upper form ni . 


nanti kena pergi latihan kawad BB lagi . camping lagi . dh la 5 hari ! T_T 

aku kena carik tutor untuk ajarkan AddMaths bahagian aku tertinggal time tak masuk kelas ! :'( 

tolong i ~ T_T 


2 comment (s):

efa fairuz said...

hehehe..

sekolah naim meme champion sokmo.. payoh sungguh nk wi sek dio kaloh :p

fathiyyahISMAIL said...

huhu . memang pun . nasib baik betul2 sedap +_+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^