Wednesday, July 6, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

assalamualaikum babes and dudes :) 

hari ini saya cuti. yaa memang benar hari ni bru hari Khamis. tapi sekolah saya cuti memandangkan semalam sukan. sekolah saya memang prihatin, beri masa untuk pelajar2 nya berehat di rumah :) 

okay agaknya dah cukup mukaddimah tu. tadi aku terjumpa GA ni kat blog Cik Nisa yang suka menaip. so aku pun tengok laa tuan punya blog yang buat GA ni. comel betul blog dia. pink2 gittew. okay aku bukan pinky --"


silakanlah join. mana tau bertuah dpt banner free. okaay chow :) 

malas nak tag orang. anggaplah korang semua ditag :p 


0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^