Saturday, December 17, 2011

Contest Blog Paling Kemas by Tasya

assalamualaikum.

yea join contest lagi. sbenarnya aku telah ditag oleh Cik Amoi. jadi, untuk tidak menghampakan beliau, aku pun join lah contest ini ^^ 



Blog paling kemas ye. kemas ke blog aku? bagi aku okay laa. biasa2 je. kalau boleh semua benda aku nak buang. tapi nanti tak cun la pulak kan. so, macam tu laaa (xtau nak bagi ucapan apa T_T)

Ayat Bodek : Cik Tasya, blog saya ni warna pink tau. awak kan suka warna pink. saya adalah orang yang tepat untuk awak pilih. dan dan ... itu saja. saya dah follow blog awak yang gojes tu ^^ 

Tag : 

macam biasa. nak join? klik pada banner ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^