Saturday, December 10, 2011

Drama Favorite masa kecik² ^^

assalamualaikum. 

zaman kecik²? xde laa kecik sgt sbnarnya masa tu. time sekolah rendah laa. kecik ke aku masa tu? ahahahaaaaaaa ok bye. 



Pangako Sa Yo

haaa. ada kenal ini gambar? tipu kalau xkenal. dulu slalu ada drama philippines kat tv. and salah satu yang famous ialah Pangako Sa Yo (aku xreti nak eja). mama aku laa yang minat cite ni smpai aku ngan kakak² aku skali tengok ^^ 

Sana'y wala Nang Wakas
haa yang tu pun aku xreti nak eja. T_T Jericho Rosales ngan Kristine Hermosa tu mmg femes laa masa tu. (skrg ni pun) kadang² orang nak tengok cite tu sbb dua orang tu je. ^^ 

tapi², cite Filipina ni lebih kurang cite Indon laa kan. adoi banyak nyaaa episode T_T 

Kristine Hermosa ^^
lawa kan dia ni? serious lawaaaa

and mama aku cakap muka dia nak sama macam ..

Fasha Sandha
tengok betul². ada iras² kan? ^^ 

15 comment (s):

Saddila said...

aloo nape ada gambar fasha ni . tak suka dia .
kehkehkeh
dulu dila , satu family tengok cite ni :))

efa fairuz said...

hehehe..

adik masa skolah rendah besar kot..lagi besar drpd sekarang..

hahahaahhaa..

okbai!

fathiyyahISMAIL said...

@efa fairuz ahahahahaaaaaaaaaa demmm! T_T

fathiyyahISMAIL said...

@Saddila ahaha. xminat pun dia, cuma minat Cinta Elysa je. huhu ^^

ohh best cite tu kan :D

Ezzattie said...

wah! sama lah dengan ezzat. dulu tak silap ezzat pangako sayo start kul 2 lebih. pastu, tengok punye tengok sampai tak pergi sekolah kafa (sekolah kafa masuk kul 2.30) asyik sangat tengok. rindu. suka jericho rosales. kalau ada gambar dia dalam surat khabar, mesti gunting tepek kat dinding bilik. wakaka.

tapi itu citer masa tak matang. haha

fathiyyahISMAIL said...

@Ezzattie haha betul lah tu start pukul 2ptg :D

memang ralit kan. :D

Niel said...

hhaha~
kite dulu pown tgok cite niy.
time kcik2 ag(:

zareliqa afiqa said...

Penah tgk cite ni.Tapi separuh jalan jela.huhu

fathiyyahISMAIL said...

@Niel huhu sama lah kita :D

fathiyyahISMAIL said...

@zareliqa afiqa haha rugi tau ^^

Nisa Greennnpanda said...

dlu tgk gak crite nie..tp xabis..hehe..

thnx sudi singgah my blog..

SYAFIQAHSALEH said...

Eh sama lah :)

wan niahix said...

lbh kurang la... gmba dua org tu... hehe... ^_^

fathiyyahISMAIL said...

@wan niahix huhu tu lah pasal xD

wan niahix said...

hehe.. btol2... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^