Friday, December 9, 2011

Facebook.

assalamualaikum.

cikgu BM aku pernah cakap, xde faedahnye facebook. facebook ni tmpat menunjuk : show off ^^  (selain daripada tempat mengumpat) 


contoh show off

" Baru semalam i bgtau daddy i, i nak iPhone4. tup tup pg td dh ada depan mata aww awwhh  "

"My mum's currently kat KLCC tengah cari DSLR for me  :)" 

"Currently in London. Ouch sejuk nya kat sini" 

"Semalam i dating ngan hubby i. Dia buat surprise kat i tau, dia bwk kereta sport baru dia. Syg my hubby ketatt ketattttt " T__T


seriously, aku penah baca status2 yang lebih kurang mcm ni. ok. setelah cikgu aku cakap mcm tu, baru laah aku perasan. mmg ramai lahh orang nak menunjuk2 dlm fb. ahahhh ^^ 
baru perasan?mmg aku xambik tau eh? T_T 

masalahnye yang menunjuk tu (bukan semua laa) harta orang lain. makbapak, bf punya. bukan sendri punya. aku pun nak menunjuk jugak, tggu nanti aku keje dh ade harta sndri laa. baru ada 'ummmpphh' nak show off pun. hehe insyaallah :D 

0 comment (s):

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^