Monday, December 19, 2011

Followers Yang Bertuah.

assalamualaikum.

alhamdulillah. followers ku dah meningkat 300. *eleh nak bajet famous amos macam lah dah 3000 T__T

thanks semua! >,,<

bukan apa. sekadar nak bagi penghargaan kat followers ni. sebagai ucapan terima kasih la. nk bagi hadiah tak mampu. T,,T

siapakah followers yang bertuah tu?


blog beliau cantik dan kemas. tersusun elok je. tak macam blog buruk aku ni T_T



blog beliau pun cantik. sejuk mata memandang ^^ 


beliau masih baru dlm berblogging. jom support! 


entry2 beliau best ^^ 


jom terjah ramai2! klik pada banners untuk lompat! ^^

12 comment (s):

ruby sarip said...

aip! entry kamu pon best jugak..

^_^

~syahirah~ said...

thanx!

fathiyyahISMAIL said...

@ruby sarip hehe takdela. btw thanks :D

fathiyyahISMAIL said...

@~syahirah~ welcome :D

Hafriz Mohamad said...

klau like 10 kali.. 100 markah ea? hehek.. :)

NiaLidia. said...

hehe thanks tiaa :D

banyak follower diaa , kita tak capai tahap lagi , heee tkpe yg penting , ade pengomen betul x? :D

btw thanks hee blog ni pun cantik jugak , girlyy gitu :D

fathiyyahISMAIL said...

@Hafriz Mohamad haha betul lah tu :D

fathiyyahISMAIL said...

@NiaLidia. hehe welcome :)

oh makan masa sikit. bru ada fllowers ^^

hahak girly sgt ke? btw thanks ^^

Atiqah Zakaria said...

Rmai follower dia bagus bagus!

zareliqa afiqa said...

weeee..semua cantik2 header dia :)

fathiyyahISMAIL said...

@zareliqa afiqa hehe kan2 :D

fathiyyahISMAIL said...

@Atiqah Zakaria haha terima kasih :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^