Friday, December 16, 2011

Hijab Yang Semakin Stylo.

assalamualaikum.

sekarang ni dh macam2 style tudung aku tengok. dulu pakai tudung bawal je. prgi sana tudng bawal, sini tudung bawal. nak buat macamane style yang tu je ada. ahahh. lepas tu timbul laa shawl. tapi shawl pakai biasa2 je. takde yang style2 lagi. lepas tu tudung jenis Arini/Ariani. yang senang pakai tu. ore Klate oyak main 'sauk' jah tudung tu. pehe dok? tok pehe? :p 

tekan ^^ 


for those yang tak kenal, ni la tudung bawal. tudung ni cantik macam2 corak ada. dulu pun aku suka pakai tudung bawal. plus, this kind of tudung semua jenis bentuk muka pakai pun okay je. tapi yang malas nya bab2 nak iron la. tudung ni pun dah ada style pakai yang macam2 dah. aku dah lama tak pakai tudung ni sebab malas nak iron. hehehh ~


okay. ini lah tudung 'sauk' tu. senang nak pakai. corak pun ada macam2. sekarang ni lebih ramai orang pakai tudung macam ni kut. lebih kemas dan senang nak pakai. tak payah nak iron2 ^^

Hana Tajima
skarang ni style shawl Hana Tajima ni famous. selalunya orang2 muda laa yang pakai macam ni. lebih sesuai kut. aku pun suka tengok style dia. cun kan? beliau pun cantik. anyway, aku belum berkesempatan lagi nak pakai macam ni. xreti haha. kalau pakai shawl pun pakai style biasa2 je. T__T 

smlm aku ada jumpa tutorial ni. comel budak ni. aku ingatkan dia budak lagi. rupa2nya same age ngan aku.^^


nama dia pun sama ngan aku. biasa laa kan zaman dah maju. tudung pun mesti laa nak style. cun apa ^^
anyway, tekan! 


12 comment (s):

Selendang Merah said...

eh2..comel jew..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel..
mcm senang jer cara pakai tu..
mcm2 style yg ada skrg ni kan..^^

fathiyyahISMAIL said...

@LiLy @ MumMyQiStInA yup2 betul tu :) senang dan style ^^

fathiyyahISMAIL said...

@Selendang Merah hehe memang pun :D

CikNana said...

comel gitu..hehe..

fathiyyahISMAIL said...

@CikNana hehe comel kan :D

Aini Mohamad ♥ said...

Saya tag awak (:

aini-mohamad.blospot.com

Aini Mohamad ♥ said...

Saya tag awak (:

aini-mohamad.blospot.com

izah :) said...

iza lebih suka pakai tudung bawal..walaupon kena gosok..T_T
hehe..

Aini Mohamad ♥ said...

Saya tag awak (:

aini-mohamad.blogspot.com

fathiyyahISMAIL said...

@Aini Mohamad ♥ thanks ya :D

fathiyyahISMAIL said...

@izah :) hehe lama xpakai :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^