Saturday, December 17, 2011

Keburukan 'I Follow You Baby, You Follow I Dear'

assalamualaikum. 

alamak bajet blogger famous amos pulak nak wat entry pasal ni. knapa? tak boleh? diam sudah. aku nak share je. menguntungkan you all jugak kan. baru la tak sedih dan kuciwa nanti. T_T 

Ini Bukan Amaran, Ini Nasihat.

sebelum tu ---> klik



Kena Tipu
- Follow lah I, nanti I follow you balik okay. korang yang lurus albendul ni pun follow laa dia dengan harapan dia akan follow korang balik. tapi bila tngok2, takde pon dia kat follower korang. adoiii. kena tipu. kalau kena sekali je takpela jugak. ni kalau kena banyak kali, tak naik2 jugak follower korang kan? rugi betul. 

Takde Viewer
- Viewer, pembaca tegar gittew. wah blog dia ni followers dah 50000 tapi aku sorang je yang tengah view? tak ke pelik macam tu. tu maknanya followers korang hanya follow semata. tak baca pun. sedih kan. tak sedih? lantak lah. 

Takde Komen 
- bukak blog korang, tekan butang follow, then blah. entry pun tak dibaca. macamana nak ada komen? blog aku pun bukannya selalu pun orang komen. jarang2 je. that's why laa blogger2 hebat slalu suruh buat entry yang best, baru jadi macam diorang kan. bila dh ramai peminat, buat entry kentut pun sejuta orang komen T__T 


aku takdelaa nak kutuk ke apa orang yang terlibat. sebab aku pun pernah terlibat sama ahahhh! tp seriously sekali je. bila aku dh stop pun ada lagi yang suruh follow blog diorang. okay fine takpe. suka hati lah kalau nak buat camni lagi pun. aku takdela nak masuk campur. cuma nanti kalau jadi macam yang aku cakapkan tu diharap bwak bersabarlah ye :D

anyway, chill ya ^^ 

29 comment (s):

Aini Mohamad ♥ said...

A'ah , betullah apa yang awak cakap ni -.-

fathiyyahISMAIL said...

@Aini Mohamad ♥ hehe. ya lah kan

elieyya ;) said...

eh eh. :)
sokong sokong ! hehe~

cik jiehah シ said...

betul3! ,. ade pulak yg ckp dia dh follow kite , nk mintak kite follow dia balik , tp ekceli dia tak follow pun kite. cmner tu.. emh3. -,-

Mawar berduri said...

huhu pembaca lgi di hargai berbanding peng'follow .. hahaks ^_^

fathiyyahISMAIL said...

@elieyya ;) hehe bagus lah :D

fathiyyahISMAIL said...

@cik jiehah シ haha, yang tu lah yang bengang kan :D

fathiyyahISMAIL said...

@Mawar berduri yela kalau follow saja tapi tak baca pun tak guna kan :D

Atiqah Zakaria said...

Hahaha. Betul gilaaaaaaaa. Geram yang dok kata dah follow tu lah. Tembak kang :P

AmALiNa aFIqAh said...

huhu. betul2. terpaksa redha lahh =(

fathiyyahISMAIL said...

@Atiqah Zakaria haha betul2. tembak je :D

fathiyyahISMAIL said...

@AmALiNa aFIqAh huhu nak buat macamana +_+

Youhazreenda said...

heh. mcm akak, followers je ramai. tapi takde sape pun datang komen. entah datang follow tu atas sebab apa pun tak tau. stalkers je lah yang ramai. haha

fathiyyahISMAIL said...

@Youhazreenda haha yang tu peminat tu :D

Akmal Khalidah said...

Sokong2! Tapi tak suka gak kalau orang tu tak follow balik :P Hehehe. Tu lah, followers ramai tapi entry diaorang x baca pun T__T

fathiyyahISMAIL said...

@Akmal Khalidah haha tulahh. bengang je kan ^^

HardiskHifni said...

adush, rasa pedas.. :D

fathiyyahISMAIL said...

@HardiskHifni haha terasa ya ^^

wan niahix said...

mmg s**l la org gitu... hehe... sory mencarut skit kat sini... ^_^
xyah la nh tipu... adoi...

fathiyyahISMAIL said...

@wan niahix ahaha takpe2 ^^

cik diba said...

done, follow me k

syada said...

Setuju ^_^

AAZ ♥ said...

setuju! :)

ruby sarip said...

hmmm. sy pon bengang jugak jumpe blogger2 tersebut. yg sanggup menipu..
yg paling sakit mata tengok, 'done follow u, follow balik,.. pastu copy paste kat semua entry org..hmm
nice entry!

QASEHNYA RANIA said...

sabor je la....dugaan nak jd blogger tegar..hehehe

fathiyyahISMAIL said...

@ruby sarip itu lah, selfish kan T_T

thanks :D

fathiyyahISMAIL said...

@QASEHNYA RANIA haha memang tngah sabor ni T__T

NiaLidia. said...

setuju :) tkperlu kot kan kalau sekdar mcmtu.

NiaLidia. said...

setuju :) tkperlu kot kan kalau sekdar mcmtu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^