Thursday, December 22, 2011

Peringatan Kepada Bloggers!

assalamualaikum. 

Perhatian Kepada Semua Bloggers! Tolonglah KLIK Sini! 



Ok gurau je. kepada semua bloggers. tolonglah baca benda yang aku nak tulis ni. bukannya banyak pun sikit je. dan diharap semua yang baca ni segera bertindak! >,,<

pergi dekat Dashboard >> Setting >> Comments >> dekat Comment Form Placement tu korang silakan tick yang Pop-up Window ok. Sekian.

tu je aku nak pesan. sapa2 yang dah buat tu tahniah la ye. anda meringankan beban para bloggers yang berkunjung ke blog anda dan nak komen entry2 anda. so, kalau nak suruh orang komen, buat yang senang2 je lah. tak payah nak susah2 preview banyak kali. kalau line internet sentiasa laju takpela jugak. time lembab tu macamana? T_T 



ini pesanan aku je. kalau taknak buat jugak, susahlah orang nak komen. kesian kat orang yang nak mengomen tu T__T 

tu je. chill ya ^^ 
TY.

10 comment (s):

mizz.miza said...

mantoppp ... ngeh3

efa fairuz said...

ingatkan mendeeeee la tadi! ;p

fyza said...

yeah betul tu .. kdg2 nak komen pun shh .. nice info ;)
sharing is caring kan .. heee

fathiyyahISMAIL said...

@mizz.miza hehe yela ^^

fathiyyahISMAIL said...

@efa fairuz haha saspen tak? :D

fathiyyahISMAIL said...

@fyza yup2. hehe thanks :D

zareliqa afiqa said...

Betul tu! susah kalau loading lambat.huhu

fathiyyahISMAIL said...

@zareliqa afiqa hehe kan2 :D

Nana Leina said...

oh.. kalau kamu komen2 kat blog akak cepat ka lambat loading? hohohoh

fathiyyahISMAIL said...

@Nana Leina hehe bgantung kpd line internet. huhu xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^