Thursday, December 8, 2011

Tentang Dhia *part sedih*

assalamualaikum. 


ada kenal ini gambar? aku tau skrg ni rmai yang sangkut ngan drama ni kan. jangan nak tipu la bajet cool tak tengok drama Melayu. :p huh. bagus cite ni. banyak pengajaran dan kata² nasihat. those yang tak tengok tu dipersilakan tengok la. ^^

siapa tengok episode smlm? puyoooh sedih gila laa. walaupun Dhia ngan Zikir tu sweet, tp tu babak lain. aku sedih time ayah Dhia pergi jumpa Dhia sebelum dia mati tu. sian ayah diaaaa T__T 

"Sehebat mana pun orang tu, nanti dia mati, dia dibalut dengan kain kapan yang sama. xde kain kapan yang dperbuat daripada sutera." - (lebih kurang macam ni laa ayah dia cakap)

hah. paham ke tidak? tu maknanya semua manusia sama disisi Allah swt. tak kira kaya ke miskin ke buruk ke lawa ke hape.jangan nak sombong². jangan nak angkuh². those yang ada niat jahat kat sape² tu dh boleh stop la. kena balik kat batang hidung baru tau.

Insyaallah xde orang dendam ngan aku T_T

lagu ni mmg kena lah T_T

aku sensitif sikit bab² ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^