Tuesday, December 6, 2011

Terpengaruh.

assalamualaikum.

haa. ni ade tips sikit untuk those yang ade kanak² kat rumah dia :p 

kalau budak2 buat bising, cakap je ade gajah nak ambik diorang sbb gajah suka budak2 bising. -,-'
kalau budak2 bising xnak tido, ajak diorang tengok cite seram.

kalau budak2 nak tengok cartoon time korang nak tengok Cinta Elysa, cakap je ada hantu kat dalam tv. sure diorang duduk diam. 


hehhh. budak2 memang macam tu. mudah terpengaruh. kita ni laa yang menipu, tmbah dosa pulak.

aku ni cakap macam mak budak pulak. biasalaa ramai anak buah ^^

4 comment (s):

efa fairuz said...

hoh..mu ngenak anak aku!! demm! :p

fathiyyahISMAIL said...

@efa fairuz haha, paih oyak die tengok cite toyol ^^

Saddila said...

hahaha tapi rasa-rasanya budak lagi tak takut hantu . ehh ?? hihi

fathiyyahISMAIL said...

@Saddila diorang mmg tak takut kut. tp klau kita yg takutkan diorang, jadi takutla. haha xp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Deadly-Right-Truly by Fathiyyah Ismail. TY^^